Kuulokkeet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kuulokkeita tarvitaan monessa yhteydessä – sekä ääni- että kuvatuotannossa, mutta niitä käytetään myös musiikin ja podcastien kuuntelemiseen arjessa. Audio-Video-osastoltamme löydät kuulokkeet kaikkiin tarpeisiin ja erilaisiin käyttöihin. Valikoimaamme kuuluu sekä korvassa pidettävät kuulokkeet, että isommat sangalliset mallit.

Kuulokkeiden valinta riippuu paljon henkilökohtaisesta mausta ja mieltymyksistä, mutta on myös olemassa teknisiä tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon. In-ear-malliset nappikuulokkeet, jotka istuvat korvakäytävässä ovat mukavia ja estävät tehokkaasti häiritseviä ulkopuolisia ääniä. Niissä olevat kaiutinelementit ovat kuitenkin pieniä, minkä takia niillä voi olla hankaluuksia matalataajuisten äänien toistossa.

sommat korvien päällä pidettävät kuulokkeet ovat parempia toistamaan bassoääniä ja matalataajuisia sointuja. Ne voivat myös olla tehokkaita eristämään ääntä ulkoa, mutta jos pidät niitä pitkään päässä, käytöstä voi tulla lämmintä ja hikistä.

Rajala Camera ei rajoitu pelkästään kameroihin ja kameravarusteisiin. Meiltä löydät kuulokkeet ja muun Audio-Video-osastoon kuuluvan varustuksen monilta tunnetuilta valmistajilta kuten esimerkiksi Urban Ears, Yamaha ja Benq.

Kuva ei ole ainoa asia, jolla on merkitystä. Myös hyvästä äänestä on tulossa aina tärkeämpää. Se koskee erityisesti sinua, joka työskentelee videon parissa, ja tietenkin se on vielä tärkeämpää, jos tuotat podcasteja.

Hyvät kuulokkeet ovat hyvän lopputuloksen saamisen edellytys. Se koskee äänitystilannetta, jolloin sinun on pystyttävä kuulemaan, mitä ääniä mikrofonisi poimii, mutta myös jälkeenpäin, kun haluat kuunnella ääniraitaa lopputuloksen tarkistamiseksi niin että ulkopuoliset äänet eivät häiritse.  

Kuulokkeet työhösi Audio/Video-äänityksen parissa löydät täältä suurella valikoimalla, yhdessä muun ääni- ja kuvavarustuksen kanssa, kuten kaiuttimet, vahvistimet, projektorit ja näytöt. Kysy meiltä mielellään, jos kaipaat neuvoja juuri sinulle sopivan tuotteen löytämisessä, tai jos etsit jotain tiettyä tuotetta, jota et löydä.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala