Jalustat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kamerajalusta on monen valokuvaajan paras ystävä. Markkinoilta löytyy lukuisia erilaisia jalustoja, mutta niillä kaikilla on sama päätavoite: kameran pitäminen vakaana, jotta pystyt mm. mahdollistamaan kuvauksessasi esimerkiksi pidemmät valotusajat ja kompensoimaan vähäistä valonmäärää.

Jalustaa valitessa kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota siihen, millaista kuormaa jalusta kykenee kannattelemaan. Liian painava kamera liian heppoisella jalustalla ei ole koskaan toimiva yhdistelmä. Videokuvauksessa videopäällä varustettu jalusta on lähes ehdoton. Videopää mahdollistaa kameran pehmeän ja sujuvan liikuttamisen, jolloin saat aikaan todella ammattimaista ja sujuvaa videokuvaa.

Rajala Pro Shopista löydät paljon erilaisia jalustoja eri valmistajilta ja eri hintaluokissa. Erilaisille jalustoille on omat tarkoituksensa, jos tarvitset apua tai suosituksia valintaasi liittyen, ota yhteyttä Rajala Pro Shopin henkilökuntaan. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri sinun käyttöösi parhaiten soveltuvan jalustan.

Jalustan valinta riippuu pitkälti siitä, millaiseen kuvaukseen jalustaa olet sitä hankkimassa. Joissain tapauksissa yksijalkainen monopod-jalusta voi olla parempi vaihtoehto, kuin lähes poikkeuksetta suurempi ja painavampi tripod. Luontokuvaajan kannattaa varmistaa, että talvisia kuvausretkiä varten jalustasta löytyy pakkasen kestävät, kierrettävät twist-lukitukset sekä jääpiikit, joilla jalustan saa pysymään aloillaan myös liukkaalla jäällä.

Jalustoja löytyy myös monissa eri kokoluokissa. Esimerkiksi erittäin monipuolisia GorillaPod -jalustoja löytyy montaa eri kokoa, valikoimassa on varmasti sopiva vaihtoehto myös sinun kamerallesi. Myös jalustan materiaali voi vaikuttaa valintaasi. Pääsääntöisesti jalustat valmistetaan joko alumiinista tai hiilikuidusta. Molemmilla materiaaleilla on luonnollisesti omat hyvät ja huonot puolensa. Olet tervetullut myymäläämme tutustumaan lähemmin tarjolla oleviin vaihtoehtoihin.

Jalustalle on käyttöä myös kompaktikameralla tai jopa kännykällä kuvatessa. Erilaisia kevyitä, helposti mukana kulkevia vaihtoehtoja löytyy tähänkin tarkoitukseen. Someen kuvattavat lomakuvat ja selfiet saavat uutta potkua pienikokoisesta jalustasta.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala