Kuvankäsittely

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kun otat valokuvaamisen tosissasi, tiedät joutuvasi käyttämään aikaa kuvankäsittelyyn. Kuten kaikki valokuvaajat tietävät, tämä ei ole varsinaisesti kyseisen harrastuksen nautinnollisimpia puolia, mutta ainakin oikeiden välineiden avulla kuvankäsittely voi sujua ilman suurempia ongelmia.

Kuvankäsittely on aikaa vievä aktiviteetti, joka vaatii pitkiä ajanjaksoja ankaraa keskittymistä. Tällainen toiminta voi olla kehon kannalta hyvin kuluttavaa, sillä erityisesti niska, hartiat, kädet ja ranteet ovat herkkiä tämäntyyppiselle rasitukselle. Kaikenlaisten pienten säätöjen teko, mikä vaatii usein monta tarkkaa klikkausta ja hiiren osoittimen hienovaraista hallintaa, lisää kehon kokemaa kuormitusta. Tästä syystä erilaiset kuvankäsittelyvälineet ovat tarpeellisia, jotta saavuttaisit ergonomisen ja mukavan työskentelyasennon.

Meiltä Rajala Pro Shopista löydät laajan valikoiman erilaisia kuvankäsittelyvälineitä, jotka auttavat sinua tekemään kuviesi jälkikäsittelystä sujuvampaa ja vähentämään niin mielen, hartioiden, käsien kuin ranteidenkin rasitusta. Voit hyödyntää samoja välineitä kaikkiin muihinkin tietokoneella toimittamiisi askareisiin, joten sinun ei tarvitse vaihdella välineistöäsi halutessasi siirtyä muista toimistasi kuvankäsittelyyn ja takaisin.

Meiltä Rajala Pro Shopin laajasta valikoimasta kuvankäsittelyvälineitä löytyy monta erilaista vaihtoehtoa perinteiselle hiirelle. Se, mikä hiiri valikoimastamme on juuri sinulle paras vaihtoehto, riippuu täysin sinusta ja omista tottumuksistasi kuviesi jälkikäsittelyn suhteen.

Rajala Pro Shopin palvelualtis henkilökunta auttaa sinua mielihyvin vastaamalla kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja opastaa tarpeisiisi parhaiten vastaavan tuotteen valitsemisessa. Jotta ymmärtäisit mahdollisimman hyvin tarpeesi, voit valmistautua jo nyt valintaan tarkkailemalla esimerkiksi käsiesi asentoa käyttäessäsi nykyisiä kuvankäsittelyvälineitäsi.

Oikeiden välineiden avulla kuvankäsittely on huomattavsti vähemmän kehoasi rasittavaa puuhaaja ja ehkä tulet vielä jopa pitämään siitä. Kuvankäsittely on lopulta kuitenkin viimeinen vaihe ennen sitä odotettua hetkeä, jona kuva muistuttaa vihdoin sitä, miltä toivoit sen ottohetkellä näyttävän. Niinpä sen ehostuksen ei sentään pitäisi olla kammoksuttu toimenpide.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala