Käytetyt Olympus tarvikkeet

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Käytetyt Olympus tarvikkeet antavat enemmän vastinetta rahallesi ja on loistava tapa kerätä tarvikkeita, joita sinulla tavallisesti ei olisi budjettirajoitusten takia.

Niin alan harrastelijalle kuin lupaavalle valokuvauksen ammattilaisellekin, käytetyt Nikon tarvikkeet tarjoavat mahdollisuuden päivittää valokuvausvarusteet lähes alan uusimpiin malleihin tarvitsematta ryöstää pankkia.

Rajala Pro Shopissa annamme valokuvaajien vaihtaa heidän kamerat ja tarvikkeet, kun he haluavat päivittää viimeisimmän sukupolven kuvaustarvikkeisiin. Näin he pääsevät vaihtamaan ilman, että vanhat laitteet jäävät keräämään pölyä ja me pääsemme myymään käytettyjä Olympus tarvikkeita ja kameroita sinulle alhaisempaan hintaan.

Intohimoisena harrastelijana, osittaisena ammattilaisena, tai vain hintatietoisena ammattivalokuvaajana voit saavuttaa suuria säästöjä ostamalla käytettyjä välineitä. Et välttämättä saa kaikkein parasta tällä tavalla, mutta useimmissa tapauksissa olemalla yhden sukupolven jäljessä välineissä ei luo minkäänlaista eroa, sillä oletuksella että tiedät mitä teet.

Aina kun ostamme käytettyjä Olympus tarvikkeita tai kameroita asiakkaalta, tutkimme ne tarkkaan ennen kuin laitamme ne myyntiin. Kaikki, mitä ostat meiltä, on puhdistettu, huollettu ja korjattu tarvittaessa ja täysin testattu, jotta voidaan olla täysin varmoja niiden toiminnasta.

Kun ostat käytettyjä kuvasvälineitä meiltä, voit olla rauhassa tietäen että se on täydellisessä toimintakunnossa, kun se toimitetaan sinulle, ja että se pitää sinut tyytyväisenä ja toimii täydellisesti useiden vuosien ajan. Jos havaitset minkäänlaisen vian tuotteessa, jonka ostit meiltä, kerro meille välittömästi ja teemme kaikkemme korjataksemme ongelman.

Joskus on vaikea tietää, että sopiiko tietty tarvike kamerasi kanssa tai voit yksinkertaisesti olla epävarma, mitä ostaa tai että toimiiko se käyttötarkoituksesi.  

Kyseisissä tilanteissa sinun kannattaa tulla luoksemme. Rajala Pro Shopissa olemme ammattilaisia kaikessa mitä myymme ja tarjoamme mielellämme tietotaitoamme ja neuvoja. Jos sinulla on mitään kysymyksiä tuotteistamme tai vain tarvitset apua tarvitsemasi löytämisessä, kysy rohkeasti ja autamme sinua pikaisilla, suorilla vastauksilla ja parhailla neuvoillamme.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala