Tulostimet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Valokuvien tulostaminen on helppo tapa saada kotiin persoonallisuutta lisääviä sisustuselementtejä. Mikäli sinulla on ajoittain tarve tulostaa muutamia valokuvia joko itsellesi tai vaikka ystävillesi muistoksi, on syytä harkita valokuvatulostimen hankintaa. Valokuvatulostinta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin. Edullinen tulostin ei välttämättä tarkoita huonoa tulostuslaatua.

Ensimmäisenä kannattaa miettiä, millaiseen tarpeeseen tulostinta olet hankkimassa. Tulostatko vain valokuvia, vai onko tarvetta kenties myös toimistotöistä suoriutuvalle monitoimitulostimelle? Tulostimet, jotka on nimenomaan tarkoitettu valokuvien printtaamiseen, on varustettu tavallista korkeammalla resoluutiolla. Haluatko laser- vai mustesuihkutulostimen? Entä millaista a href="https://www.rajalacamera.fi/tuotteet/tulostus-ja-kuvankasittely/paperit">paperia haluat tulostuksissasi käyttää?

Meillä Rajala Pro Shopissa on vankka kokemus tulostustekniikasta, aina itse tulostimista papereihin ja musteisiin asti. Autamme sinua mielellämme löytämään sinulle täydellisesti sopivan tulostimen valokuviesi printtaamiseen. Laajasta valikoimastamme löytyy monipuoliset koti- ja toimistokäyttöön soveltuvat mallit, kuin myös toiminnoiltaan monipuolisemmat tulostimet vaativampaan ammattilaiskäyttöön.

Itse tulostimen lisäksi kustannuksia tulee myös paperi- ja mustehankinnoista. Laser-tulostin on edukkaampi vaihtoehto mustesuihkutulostimeen verrattuna, mutta sen käyttö valokuvien tulostuksessa on varsin rajoittunutta; et esimerkiksi voi lasertulostimella tulostaa kuviasi valokuvapaperille ja värien toisto ei ole mustesuihkutulostimen luokkaa. Toki jos etsit monipuolista tulostinta toimistotyötä varten, on laser-tulostin varsin kustannustehokas valinta.

Erilaisia tulostinmusteita on myös saatavilla runsaasti eri valmistajilta. Suosittelemme käyttämään tulostimesi alkuperäisen valmistajan musteita, jolloin voit olla varma, että ne sopivat tulostimeesi ja ovat laadukkaita. Mustesuihkutulostimilla tulee tulostaa säännöllisesti, sillä muuten muste voi kuivua säiliöihin ja joudut vaihtamaan säiliöt uusiin, vaikka mustetta olisikin vielä jäljellä. Harvassa käytössä mustejäämiä voi myös kuivua tulostimen sisään, joka aiheuttaa erilaisia tahroja tai raitoja tulostettaviin kuviin.

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita valokuvien tulostusta varten. Valikoimamme koostuu laadukkaista ja asiantuntevista tulostinvalmistajista, joiden tuotteet ovat poikkeuksetta huippuluokkaa. Valittavanasi on myös erilaatuisia tulostuspapereita, sekä musteita. Olet tervetullut liikkeeseemme, niin kartoitetaan yhdessä tulostustarpeesi ja niihin parhaiten soveltuvat tuotteet.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala