Tulostimet

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Valokuvalaatuinen tulostin on sinulle erinomainen apu silloin, kun haluat muuttaa täydellisen kuvaustilanteen ikuisesti kestäväksi muistoksi, josta voit nauttia joka päivä. Kun olet saanut valokuvasi tulostettua, tulet katselleeksi niitä useammin, ja ne voivat ympäröidä sinut kaikilla niillä kauniilla ja iloisilla hetkillä joita niihin on vangittu.

Voit tietenkin käyttää tulostinta myös niihin vähän arkisimpiin tehtäviin, joihin saatat tulostinta kotona tarvita. Tulostimet, jotka on nimenomaan tarkoitettu valokuvien printtaamiseen, on varustettu tavallista korkeammalla resoluutiolla. Tämän ansiosta valokuvalaatuiset tulostimet saavat aikaan kuvia, joilla on erinomaiset ominaisuudet. Saat kuvia, jotka ovat teräviä ja joiden värit ovat tulostuneet tarkalleen oikein.

Rajala Pro Shop on tulostimien asiantuntijaliike. Meillä on pitkä ja vankka kokemus valokuvalaatuisista tulostimista, kuten myös musteista ja papereista. Autamme sinua mielellämme löytämään sinulle täydellisesti sopivan tulostimen valokuviesi printaamiseen. Laaja valokuvalaatuisten tulostimien valikoimamme kattaa sekä hieman yksinkertaisemmat, kotikäyttöön sopivat mallit, kuin myös toiminnoiltaan monipuolisemmat tulostimet. Nämä mallit sopivat myös vaativaan ammattilaiskäyttöön.

Aivan ensimmäiseksi sinun kannattaa miettiä, millaisessa käytössä tulostin tulee sinulla olemaan. Onko tarkoituksenasi tulostaa suuria määriä valokuvia melko usein, vai tarvitsetko ehkä vain yhden tai kaksi kuvaa aina silloin tällöin? Luuletko, että tulet käyttäneeksi monia tulostimen lisätoimintoja, vai riittävätkö sinulle tulostimen tavalliset perusominaisuudet?

Riippumatta siitä millaisen valokuville sopivan tulostimen päätät hankkia, muistathan että tulostimet tarvitsevat säännöllistä käyttöä. Muussa tapauksessa tulostimen muste saattaa kuivua ja tulostuksen laatu heikentyä. Jos tulostimen muste pääsee kuivumaan, sinun täytyy ostaa siihen uudet musteet. Sinun kannattaa siis ottaa tämä huomioon budjettia suunnitellessasi.

Rajala Pro Shop tarjoaa sinulle laajan valikoiman, josta löydät valokuvien printtaamiseen soveltuvat tulostimet monilta maailman kuuluisimmilta valmistajilta. Löydät kauttamme tulostimet useasta eri hintaluokasta. Meiltä saat hankittua sekä monilla eri ominaisuuksilla varustetut tulostimet, että yksinkertaisimmat mallit joissa on kaikki olennaiset perustoiminnot.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala