Kuvakirjat

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kuvakirjat ovat olleet suuressa suosiossa jo useamman vuoden, eikä tähän näy hetkeen tulevan muutosta. Tietyn teeman, kuten lomamatkan tai juhlan mukaan tehty kuvakirja on enemmän kuin pelkkä valokuva-albumi. Kuvakirjan teko itsessään on yhtä hauskaa, kuin sellaisen selaaminen. Päästä siis luovuutesi valloilleen ja tee kirja esimerkiksi lapsiesi nuoruuskuvista tai vaikka oma reseptikirja kuvien ja ruokaohjeiden kera.

Kuvakirjat ovat loistava tapa säilöä tärkeitä kuvia helposti selattavaan muotoon. Kaunista kuvakirjaa tulee mielellään selattua useamminkin. Tärkeistä kuvista tehty kuvakirja on myös erinomainen lahjaidea.

Helppokäyttöisen ja selkeän ohjelmamme avulla voit luoda upeita kuvakirjoja hetkessä. Kuvakirjan tekoa helpottaa, kun päätät kirjallesi tietyn teeman ja valitset kirjaan tulevat kuvat sen mukaan. Kun lisäät vielä sivuille kuvista kertovia tekstejä, alkaa kirja kertomaan tarinaa.

Halutessasi voit myös lisätä kirjaan erilaisia ohjelmasta löytyviä leikekuvia, jotka tuovat kivan lisän kuvien sekaan. Eri kansivaihtoehdoista löytyy runsaasti valinnanvaraa. Kirjan suunnitteluun kannattaa panostaa. Voit jatkaa kirjan suunnittelua myös myöhemmin, kunhan tallennat projektisi. Mikäli teet kirjan lahjaksi, varaa riittävästi aikaa sen suunnitteluun ja toimittamiseen.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala