Kuvakirjat

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kuvakirjat ovat hieno keino saada kuvasi kätevästi esille. Voit luoda niistä kivan näköisen ja fiksun kokoelman. Kuvakirjojen avulla voit myös helposti tallentaa muistosi jostain sinulle tärkeästä tapahtumasta, kuten lomamatkasta tai hääpäivästä.

Sen jälkeen kun digitaaliset kamerat ovat yleistyneet kaikkien käyttöön, maailmassa otettujen valokuvien määrä on suorastaan räjähtänyt käsiin. Kovalevyjemme tilavuudesta yhä suurempi osa tuntuu nykyään kuluvan kuvien varastointiin. Ja, jos nyt ollaan ihan rehellisiä, meillä kaikilla on vaikka miten paljon upeita valokuvia piilossa kovalevyillämme, mutta emme oikeastaan katso niitä juuri koskaan. Kuvakirjat, joihin kuvat on koottu erillisiksi kokonaisuuksiksi, ovat tähän erinomainen ratkaisu. Kuvakirjat auttavat sinua pääsemään helposti käsiksi valokuviisi ja niiden kautta muistoihin, joiden säilyttämistä varten olet kuvia ottanut.

Rajala Pro Shop tarjoaa sinulle useita eri vaihtoehtoja, josta voit valita juuri sinua miellyttävät kuvakirjat. Eri kansivaihtoehdot ovat kaikki ulkonäöltään fiksuja ja tyylikkäitä, ja jokainen niistä on hieno katseenvangitsija mille tahansa kahvipöydälle ja jokaiseen kirjahyllyyn. Voit valita myös sellaisen kansivaihtoehdon jossa on pieni ikkuna, jolloin pääset kurkistamaan kuvakirjan sisältöön.

Rajala Pro Shop auttaa sinua luomaan juuri sinulle sopivat kuvakirjat helposti ja nopeasti. Sinun ei ole tarpeen siirtää kuviasi mihinkään erillisiin muistokokoelmiin, ja voit luoda kuvakirjat kätevästi kotoasi käsin. Valitse siis vain sinulle parhaiten sopiva kansivaihtoehto ja noudata netissä olevia, vaihe vaiheelta eteneviä ohjeitamme. Helppokäyttöisen ohjelmiston avulla saat itse luotua hienon kuvakirjan, joka toimitetaan sinulle kätevästi suoraan kotiovelle.

Kuvakirjat sopivat hienosti myös lahjaksi, ja niiden tekeminen on melkein yhtä hauskaa kuin lahjan vastaanottaminen. Valitse sopiva teema, ja laadi ihanista kuvistasi kuvakirjan teemaan sopiva kokonaisuus. Vastaanottaja yllättyy lahjastaan iloisesti, ja saa siitä itselleen kestävän muiston

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala