Kuvatulosteet

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kuvatulosteet ovat mahtava keino antaa loistaville valokuvillesi uusi elämä ja antaa samalla kodillesi persoonallista ilmettä ripustamalla kauniisti kehystettyjä kuvia elämäsi varrelta myös seinille. Näin sinulla on myös joka päivä mahdollisuus katsella niitä ja muistella kuviin liittyviä mukavia muistoja.

Useimmilla meistä valokuvaajista on vaikka millä mitalla valokuvia tallennettuna jonnekkin kovalevyn uumeniin, joita ei rehellisesti sanottuna tule enää juuri koskaan katseltua. Tämän ikävän tilanteen välttämiseksi kuvatulosteiden teettäminen on loistava idea. Kuvatulosteet ovat myös totta kai erinomaisia antaa lahjana meille tärkeille ihmisille. Antamalla lahjaksi huolella ja ajatuksella valittu kuvatuloste osoittaa sen saajalle, että olet todella ajatellut häntä ja nähnyt vaivaa antaaksesi jotain, mistä hän voisi aidosti pitää.

Voit tilata joko kerralla suuren erän kuvatulosteita ja järjestää ne sitten itse albumeihin, jotta kuvamuistosi säilyvät konkreettisessa tallessa ja niiden selailu on tästä edespäin helppoa ja mutkatonta. Tämän lisäksi tarjoamme vaihtoehdon tilata suurempia kuvatulosteita tietyistä yksittäisistä valitsemistasi kuvista, jotka haluat ripustaa ihailtavaksi kotisi seinälle asti.

Meillä Rajala Pro Shopilla kuvatulosteiden teko on helppoa kuin heinänteko. Ohjelmisto, jota käytät kuviesi lataamiseen kotisivuillemme on intuitiivinen ja erittäin helppokäyttöinen. Jos kuitenkin tarvitset apua, saatavillasi on verkkosivuiltamme löytyvät helppotajuiset ohjeet, jotka opastavat sinua vaihe vaiheelta läpi prosessin. Voit vihdoin heittää hyvästit kuvien muistitikulle siirtämiselle ja valokuvaliikkeen jonossa odottelulle!

Kun olet ohjelmiston avulla ladannut kuvasi, sinun ei tarvitse enää kuin vain odottaa paketin saapumista suoraan omaan postilaatikkoosi.

Rajala Pro Shop tarjoaa kuvatulosteet monissa eri kokoluokissa, joten välttyäksesi yllätyksiltä varmista, että valitsemasi kuvakoko on juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva. Meillä Rajala Pro Shopissa kuvatulosteet luodaan aina käyttämällä markkinoiden parhaita värejä ja korkealaatuista valokuvapaperia.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala