Kuvatulosteet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kuvatulosteilla annat tärkeille kuvillesi uuden elämän. Saat kotiisi persoonallista ilmettä ripustamalla seinälle esimerkiksi erikokoisista valokuvista kootun kollaasin. Näin sinulla on myös mahdollisuus palata kuviin liittyviin mukaviin muistoihin aina kun haluat.

Kortin välissä annettu valokuva yhteisistä muistoista tuo henkilökohtaisen lisän mihin tahansa tapahtumaan, jota saaja varmasti arvostaa. Kuvat lapsenlapsista ovat isovanhemmille aina tervetulleita.

Useimmilla meistä on varmasti paljon kuvia useiden vuosien takaa, säilöttynä erilaisille kovalevyille tai pilvipalveluihin. Sieltä niitä harvemmin tulee enää kaivettua esille ja tärkeät muistot päätyvät hautautumaan arkistojen perälle. Paperikuvien tilaaminen digitaalisista tiedostoista on kuitenkin todella helppoa ja nopeaa!

Tilataksesi kuvatulosteita Rajala Pro Shopin palvelusta, sinun ei tarvitse ladata omalle koneellesi mitään ylimääräisiä ohjelmia – kuvien tilaaminen tapahtuu täysin internetissä. Valitse kuvat, jotka haluat tulostaa ja lataa ne selainpohjaiseen ohjelmaamme. Ohjelmassa voit vielä halutessasi tehdä pieniä muutoksia.

Valikoimastamme löytyy runsaasi eri kokoisia tulostevaihtoehtoja. Voit tilata perinteisiä postikortin kokoisia valokuvia albumiin, tai suurempia julisteita seinälle ripustettavaksi. Käytämme kuvatuotannossamme korkealaatuista paperia ja värejä, joten muistosi säilyvät haalistumattomina vuosikymmeniä.

Huomioithan myös määräalennuksemme. Kun tilaat tietyn kokoisia tulosteita useampia kerrallaan, kappalehinta laskee portaittain. Tämä on hyvä huomioida erityisesti silloin, kun haluat tulostaa paljon kuvia kerralla. Tilattuasi kuvat voit vain odottaa paketin saapumista kotiovellesi! Helppoa ja yksinkertaista!

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala