Motorola Focus 88 -valvontakamera

SKU
65102110200201
115,00 €


Motorola Focus 88 on sisäkäyttöön suunniteltu panoroiva HD-valvontakamera. Kamerassa on liike-, lämpötila- ja äänitunnistimet.

Kamerassa on mikrofoni ja kaiutin kahdensuuntaiseen kommunikointiin sekä HD-tasoinen kuvanlaatu. Motorolan Focus-kamerat toimivat turvallisen Hubble-pilvipalvelun kautta. Hubble-applikaation kautta voit katsoa suoraa videokuvaa valvotusta kohteesta ja saada ajantasaisia ilmoituksia tapahtumista puhelimeesi, tablet-laitteeseesi tai tietokoneellesi. Kun jotakin tapahtuu, olet siitä heti tietoinen.

Motorola Focus 88 –valvontakamerassa on panorointitoiminto ja 300 asteen katselukulma. Voit siis valvoa koko sisätilaasi helposti, kun kameraa voi kääntää sekä kallistaa. Kamera toimii myös itkuhälyttimenä ja siinä on 5 soittomelodiaa lapsia varten. Mukana tulevalla StarGrip – erikoisvarrella voit kiinnittää kameran lähes mihin tahansa. Kamerassa on sisäänrakennettu akku, joka mahdollistaa kuvaamisen ilman virtajohtoa tai vaikka sähkökatkon aikana. Akun kesto on noin 3 tuntia.

- turvallinen ja helppo käyttää – suojattu Hubble applikaatio
- ajantasaiset ilmoitukset ja suora videokuva kohteesta
- 300 asteen katselukulma
- kaksisuuntainen mikrofoni
- HD-tasoinen kuva
- sisäänrakennettu akku (akun kesto n. 3h)
- vaatii WiFi-verkon internetyhteyden
- toimii myös itkuhälyttimenä

Huom! Jotkin Hubble-aplikaation ominaisuuksista on maksullisia. Suosittelemme tutustumaan sovellukseen etukäteen.Lisätietoja
Videotaajuus1280 x 720p
MikrofoniSisäänrakennettu monomikrofoni
Katselukulma300°
WiFiKyllä
VäriValkoinen
Videotaajuus1280 x 720p
MikrofoniSisäänrakennettu monomikrofoni
Katselukulma300°
WiFiKyllä
VäriValkoinen
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala