Singles' Day

2023_singlesday_landinghero_FI_FINAL

Valikoimastamme löydät erilaiset järjestelmäkamerat aloittelijalle, harrastelijalle ja ammattilaiselle. Meiltä löydät kaikki suosituimmat merkit ja tarvittavat lisävarusteet vaativaankin käyttöön. Kannattaa myös tutustua kampanjoihimme, joista voi tehdä erinomaisia löytöjä.

Järjestelmäkamerat aloittelijalle

Aloittelijaa saattaa valtava kameravalikoima hieman hämmentää, mutta ei syytä huoleen. Tutustu valikoimaan kaikessa rauhassa. Aloittelijoille sopivia järjestelmäkameroita löytyy lähes kaikilta merkeiltä. Alkuun on tosin hyvä hieman miettiä, millainen budjetti on käytössä kameran hankintaa varten.

Se auttaa erilaisten vaihtoehtojen rajaamista ja vertailemista, samankaltaisilla ominaisuuksilla varustetut kamerat ovat usein samassa hintaluokassa. Usein aloittelevan kuvaajan kannattaa valita kamera, joka osuu noin 500€ ja 1000€ väliin. Hintahaarukka on melko laaja, usein aloittelijalle riittää hieman edullisempikin järjestelmäkamera haarukan alkupäästä. Aloittelijoille suunnitellut kamerat ovatkin aina käyttäjäystävällisiä, kun taas monimutkaisemmissa järjestelmäkameroissa saattaa olla hieman liikaakin opeteltavaa heti alkuun. Sen vuoksi jopa monet hieman kokeneemmatkin harrastelijakuvaajat, kuten bloggarit käyttävät usein tämän hintaluokan kameroita. Kokemuksen karttuessa ja taitojen parantuessa voi hankkia uuden objektiivin, jonka avulla saa tutulla kameralla kuvaamiseen täysin uuden ulottuvuuden.

Uutta järkkäriä etsimässä? Olet oikeassa paikassa

Kameran hankinta on aina hieno hetki. Paketin avaaminen nostaa väkisinkin hymyn suupieliin. Siispä jos kamerakalustosi kaipaa päivitystä, niin valikoimaamme tutustuminen varmasti kannattaa. Uusia järjestelmäkameroita on välillä myös mukana erilaisissa kampanjoissa, joten kannattaakin vierailla kampanjasivuilla säännöllisesti. Myöskin akkuja, hihnoja, jalustoja ja kameralaukkuja löytyy kampanjahinnoin. Erilaisia tarjouksia hyödyntämällä kannattaakin päivittää omaa varustevalikoimaa. Lisävarusteista ainakin lisäakku on syytä olla jokaisen kuvaajan kameralaukussa, jotta sen täydellisen kuvan nappaaminen ei jää akusta kiinni.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala