Kaiuttimet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kun työskentelet äänen ja videon parissa, sinä tarvitset kunnolliset ja laadukkaat kaiuttimet. Rajala Pro Shop tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Lyömättömästä ja monipuolisesta valikoimastamme löydät sekä aktiiviset että passiiviset kaiuttimet ja myös subwooferit, kaikkiin äänentoistoon liittyviin tarpeisiisi.

Aktiiviset kaiuttimet ovat täydellinen valinta silloin, kun haluat ottaa ne mukaasi ja ottaa ne käyttöön, kun olet menossa. Aktiivisissa kaiuttimissa on oma, kaiuttimien sisään rakennettu vahvistin. Tarvitset kaiuttimiin siis ainoastaan voimanlähteen. Sen jälkeen voit yhdistää sen johdolla tai langattomasti mihin tahansa laitteeseen, ja sitten oletkin valmis aloittamaan.

Meillä on laaja valikoima aktiivisia kaiuttimia, jotka voi asentaa kiinteästi joko seiniin tai kattoihin, sekä myös kannettavan mallisia kaiuttimia, joissa sinulla on mahdollisuus käyttää myös akkuvirtaa. Kannettavan kaiuttimen voit siis ottaa mukaan minne vain menetkin. Yhdistä kaiutin laitteeseen Bluetoothilla, digitaalisesti kaapelin avulla, tai käyttämällä perinteistä audiokaapelia.

Jos haluat käyttää kaiuttimia perinteisempään tapaan, eli keskusvahvistimen kanssa, tarvitset passiiviset kaiuttimet. Et tarvitse passiivisten kaiuttimien kanssa lainkaan akkua tai voimanlähdettä. Yhdistä vain kaiuttimet vahvistimeesi ja olet valmis aloittamaan!

Rajala Pro Shop tarjoaa sinulle laajan ja monipuolisen valikoiman kaiuttimia tunnetuilta ja laadukkailta merkeiltä. Otamme valikoimiimme ainoastaan erittäin laadukkaita laitteita, jotka on todettu käytössä erinomaisiksi. Haluamme varmistaa, että olet tyytyväinen laitteisiimme sekä tänään että huomenna.

Tavallisilla kaiuttimilla pääset äänentoistossa aina vain tiettyyn rajaan asti. Keskitaajuuksien ja korkeiden taajuuksien kanssa kaiuttimien koko ei yleensä tuota ongelmia, mutta jos haluat käyttöösi kaikki taajuudet, myös ne matalatkin bassot, se onnistuu vain ja ainoastaan subwooferin avulla.    

Rajala Pro Shop tarjoaa sinulle kattavan ja monipuolisen valikoiman subwoofereita. Täydestä subwoofer -valikoimastamme löydät sekä kannettavat että kiinteästi asennettavat subwooferit. Oletpa sitten ammattilainen, joka etsii studiokäyttöön tarkoitettuja laitteita, tai jos haluat mieluummin jotain kotikäyttöön sopivaa, meiltä löytyy juuri sinun tilanteeseesi sopiva ratkaisu.

Henkilökuntamme haluaa auttaa sinua löytämään kaiuttimet, jotka ovat täydellisesti juuri sinun tarpeisiisi sopivat. Jos sinulla on jotain mitä haluaisit tietää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala