Kiikaritähtäimet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kiikaritähtäimet ovat optisia laitteita, kuten objektiivit. Metsästystarvikkeet saattavat kuulostaa etäisiltä kameroilta löytyäkseen kaupastamme, mutta koska kiikaritähtäimet valmistetaan samoilta valmistajilta, jotka valmistavat objektiiveja, olemme päättäneet pitää nämä, ja muun myymämme tavaran volyymin takia voimme myydä näitä erittäin hyvään hintaan.

Kiikaritähtäimet ovat lähes jokaisen metsästäjän käytössä tänä päivänä. Hyvä kiikaritähtäin, joka on säädetty metsästäjää ja hänen kivääriään varten tekee kohteeseen osumisesta lasten leikkiä, ammuit sitten ampumaradalla tai metsästit saalista metsässä.

Rajala Pro Shopista löydät suuren valikoiman korkealaatuisia kiikaritähtäimiä tunnetuilta brändeiltä. Riippumatta tarpeistasi, kun kyse on suurennuskyvystä ja valonherkkyydestä, olemme varmoja, että löydät jotain, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi kuin myös budjettiisi.

Shoppailessasi kiikaritähtäintä varten, on useita asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon. On budjettisi, tietysti, joka asettaa joitain rajoituksia valintoihisi. Sitten sinun pitää valita suurennuskyvyn taso, jonka tarvitset. Se perustuu pääosin siihen, mikä suosimasi ampumisetäisyys on ja tietysti kiväärisi maksimiampumaetäisyys.

Sitten sinun pitää ottaa huomioon valo-olosuhteet, joiden alaisuudessa aiot käyttää kiikaritähtäintäsi. Pimeämmissä olosuhteissa tarvitset korkeampaa valonherkkyyttä. Se tarkoittaa yleensä suurempaa kiikaritähtäintä, joka päästää enemmän valoa, mutta on myös painavampi

Liian painava kiikaritähtäin saattaa vaikuttaa kiväärisi tasapainoon negatiivisesti ja aiheuttaa enemmän vaivaa kuin kevyempi malli.  

Saatamme olla keskittyneitä kameroihin ja objektiiveihin, mutta sekä objektiivit että kiikaritähtäimet ovat optisia laitteita usein yhtäläisyyksin. Jos kysyt meiltä kysymyksen, me vastaamme käyttäen kaikkea kokemustamme, tai jos emme pysty vastaamaan, viittaamme sinut jollekin, joka tietää.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala