Kuvaamisen Taito -verkkovalmennus Zoom

Kuvaamisen Taito -verkkovalmennus

17313KUTA

Antti Karppisen Kuvaamisen taito -verkkovalmennuksessa kertaat valokuvaamisen "unohdetut" perusteet sekä opit useita luovia työkaluja parempien kuvien ottamiseen – millä tahansa kameralla.

Kurssilla käydään läpi kameran asetuksien peruskäsitteet; aukko, suljinaika, ISO-arvo. Lisäksi kurssilla käydään läpi mm. sommitteluun, valaisuun, ilmaisuun sekä poseeraamiseen liittyviä olennaisia seikkoja. Kurssimateriaali on suomeksi.

Antti Karppinen - Parhaat vinkit saat valokuvaajalta, jonka töistä puhutaan Suomen ulkopuolellakin

Antti Karppinen on kansainvälisesti palkittu kansainvälisen uran tehnyt valokuvaaja / Digital Artist. Antin ainutlaatuiset ideat ja konseptit sekä tunnistettava valaisu- ja käsittelyjälki ovat tunnusomaisia piirteitä hänen töilleen. Antti kouluttaa luovuutta, käsittelyä ja kuvaamista Suomen lisäksi myös ulkomailla esimerkiksi Ranskassa ja pian myös Englannissa.


Tilauksen jälkeen pääsy kurssimateriaaliin toimitetaan kolmannen osapuolen kautta sähköpostitse.


AliasEdu tietosuojaseloste

Kuvaamisen taito -verkkovalmennus sisältää:


1. Kurssin esittely

2. Valokuvauksen lyhyt oppimäärä

3. Sommittelu (Composition)

4. Valo ja valaisu (Light)

5. Ilmaisu (Expression)

6. Poseeraus / asento (Pose)

7. Tarina (Story)
8. Käyttöoikeus aktivoimisesta 12kk

Kurssimateriaali on suomeksi.


Tilauksen jälkeen pääsy kurssimateriaaliin toimitetaan kolmannen osapuolen kautta sähköpostitse.

Norm: 79,00 €

Erikoistarjous: 63,20 €

Tarjous päättyy
  • päivää
  • tuntia
  • minuuttia
  • sekuntia

Arvostelut

Hyvä perusssetti Arvostellut ML 27.12.2018
Yleisarvio
Ostin kurssin tarjoushinnalla ja olen käynyt pari osiota läpi.
Hyvää kertausta kuvaamisen perusteista ja jippoja perusvirheiden korjaukseen. Antilla on hyvä tyyli opettaa.
Oheismateriaalissa on pieniä viimeistelemättömyyksiä kieliasussa, mikä ärsyttää pilkunviilaajaa. Harjoitustehtävät ovat antaneet ideoita ja avanneet näkökulmia. Pisteet myös siitä, että kurssi on pitkän ajan käytettävissä ja osioita voi katsoa uudelleen.
Kurssi ei ole tuottanut vielä wau-efektiä, mutta sentään muutaman ahaa-oivalluksen.
Hyvä kurssi harrastajalle Arvostellut Janne 18.4.2018
Yleisarvio
Kurssi on helposti ymmärrettävä ja sopii varsinkin valokuvausta aloittaville. Kurssin avulla tutustuu kameran perussäätöihin ja tapoihin, joilla personalisoida omaa kuvaustapaansa.
Suosittelen tätä muillekin Arvostellut Sini 18.4.2017
Yleisarvio
Harrastelijana ja vasta-alkajana tämä valmennus sopi minulle erittäin hyvin. Monipuolisesti käsitellyt aiheet oli helppo siirtää käytäntöön ja omiin kuvakokeiluihin.
Pikainen pintaraapaisu aloittelijalle Arvostellut Mika 18.4.2017
Yleisarvio
Antti esiintyy luontevasti ja selkeästi. Mukana paljon esimerkkikuvia, joilla konkretisoidaan teoriaa. Esimerkkikuvien käsittelyssä olisi suonut käytettävän enemmänkin aikaa. Nopea läpiselaus toki avaa mistä on kysymys, mutta ajan kanssa aiheesta olisi irronnut huomattavasti enemmän.

Kokonaisuudesta jäi vähän sisällysluettelomainen tunnelma. Sinällään tärkeä setti perusteita käydään läpi hyvin pintapuolisesti ja rajusti yksinkertaistaen. Käytetty media olisi mahdollistanut huomattavasti monipuolisemman ja syvällisemmän käsittelyn. Vaikka sitten aihekohtaisin nettilinkein ryyditettynä ellei budjetti mahdollista käsittelyä kurssin puitteissa.

Aloittelijalle ok yleiskuva. Vähänkin harrastuksessa pidemmälle ehtineelle pettymys. Odotukset olivat huomattavasti korkeammalla.
Yleiskattava setti valokuvauksesta Arvostellut Nikke 18.4.2017
Yleisarvio
Täytyy myöntää, että aluks vähä epäilytti maksaa noin paljon kurssista joka käsittelee pelkästään valokuvaamista, sillä on tullut itse kuvailtua myös aika paljon.

Mutta kurssin edetessä kokoajan tuli uutta tietoa ja hyviä pointteja liittyen kameran toimintoihin ja kuvan ottamiseen. Mielestäni hyödyllinen kurssi kenelle tahansa.
erittäin hyvin tehty koulutuspaketti Arvostellut jorma 18.4.2017
Yleisarvio
kaikki osa-alueet toteutettu ammattitaidolla
Antti osaa tuoda asiat mielenkiintoisesti ruudulle
Toivottavasti Antti lunastaa ohjelmassa lupaamansa Lightroom koulutuspaketin tekemisen mahdollisimman pian!!
Erinomainen kurssi Arvostellut Jaana 18.4.2017
Yleisarvio
Tämä on hyvä systeemi, ei tarvitse lähteä minnekkään. Voi opiskella juuri silloin kun itselle parhaiten sopii. Videon voi pysäyttää ja peruutella jos jokin asia ei mennyt eka kerralla päähän. Lisäksi kun luentomateriaalin voi printata ulos, niin niihin voi itse kirjoitella lisäinfoa jos haluaa. Ja kun luennoitsijalle voi lähettää kysymyksiä, niin kaikki on paremmin kuin hyvin.
Tiivis paketti, joka keskittyy olennaiseen Arvostellut Kari 18.4.2017
Yleisarvio
Kurssi lähtee liikkeelle aivan perusteiden perusteista, mutta juuri niitä perus "kännykkäkuvaaja" tarvitsee, kun tavoittelee antoisampaa valokuvausharrastusta. Jo enemmänkin asiaan vihkiytynyt harrastelija saa kuitenkin roppakaupalla arvokkaita vinkkejä. kurssin jälkeen kiinnittää kuvauksessa huomiota ihan muihin asioihin kuin "kylmiltään" kuvatessa.

Erilaisia kuvankäsittelyohjelmia on kymmeniä ja jokaisella niistä on oma käyttötapansa. Hyvä, ettei tässä kurssissa lähdetty kikkailun opettamiseen vaan pitäydyttiin perusasioissa. Netti on jo aivan liian pursollaan kuvankäsittelykikkailulla pilattuja kuvia.

Videon tekninen laatu on erinomainen. Antiin nähden hintakin on edullinen.
Hyvä paketti Arvostellut Raija 18.4.2017
Yleisarvio
Olen pitkään miettinyt mistä päästä ottaisi kiinni, että ymmärtäisin paremmin valokuuvaamista ja miten saisin parempia kuvia, kun pidän valokuvaamisesta. Opin monta juttua ja ymmärsin mitä teen väärin. Nyt tarvitsen lisää oppia kamerani käytössä ja miten mikin asia löytyy. Sitten vain harjoittelua niin varmasti hyvä tulee. Antti osasi selittää erittäin hyvin erilaisia asioita. Kiitos paljon!
Loistava verkkokurssi Arvostellut Kati 18.4.2017
Yleisarvio
Erittäin hyvä verkkokurssi vallankin aloittelevalle kuvaajalle. Mutta myös hieman kokeneemmat saavat hyviä ideoita. Kurssin opettaja on selväsanainen ja tykkäsin kovasti siitä, että asiast käytiin läpi kansantajuisesti pitämättä kuulijaa kuitenkaan tyhmänä. Voin suositella kurssia lämpumästi.
Loistava Kurssi Arvostellut Reija 18.4.2017
Yleisarvio
Selkee puhe ja luonteva esitys. Paljon tietoa, uutta ja vanhaa. Suosittelen!
Loistava kurssi Arvostellut Markku 18.4.2017
Yleisarvio
Kursin pitäjälle täysi 10 opetuksesta! Olen kuvannut 55 vuotta, aina hän löytää uutta ajateltavaa ja uutta näkökulmaa juuri digikuvaajalle.
Olen ollut monella kursilla, mutta tämä on parhaasta päästä. Vielä ensi kesäksikin jää jotain ajateltavaa.
Suuret odotukset, jos hän pitäisi Lightroom kurssin mahdollisimman pian!
Selkeä ja innostava peruskurssi aloittelijalle Arvostellut Helena 18.4.2017
Yleisarvio
Perusasiat kerrottu selkeästi, niin että vasta-alkajankin on helppo pysyä mukana. Avartaa omaa näkemystä kuvaamisesta ja innostaa jatkamaan.
Kertaus on opintojen äiti Arvostellut MSK 18.4.2017
Yleisarvio
Vaikka itse olen kuvannut jo toistakymmentä vuotta, tekee silti hyvää kerrata perusteita. Omiin kaavoihinsa kangistuu välillä, liikaakin, ja tekee hyvää miettiä vanhoja tuttujakin asioita toisen näkökulmasta. Nyt odotellaan vaan että pääsee kuvaamaan! :)
Todella selkeä ja hyvä kurssi Arvostellut Mari 7.4.2017
Yleisarvio
Antti osaa esittää asiat hyvin selkeästi ja kansankielisesti. Näin tällainen aloitteleva kuvaajakin pysyy mukana ja pystyy omaksumaan paljon uusi asioita. Esitystapa on mukavan rento ja Antti antaa paljon hyviä ihan käytännön vinkkejä, joita on helppo lähteä kokeilemaan ja hyödyntämään.
Jään myös kovasti odottamaan Antin kurssia Lightroomiin liittyen!
Arvostellut Reijo 7.4.2017
Yleisarvio
Jonkin verran kuvanneelle löytyy kurssista sekä uutta tietoa että vanhan kertausta. En ole vielä ehtinyt käydä koko kurssia läpi, mutta uskon siitä olevan hyötyä. Uskon saavani uutta intoa kuvaamiseen sekä kuvauskaluston uusimiseen.
Tiivis paketti, havainnollistettu hyvin Arvostellut Maija 7.4.2017
Yleisarvio
Kurssi on harrastelijalle hyvää kertausta ja opin jotain uutta sommittelusta. Pdf -materiaali toimii hyvin kertaustarpeisiin. Tehtavät jokaiselle jaksolle tukevat oppimista. Kurssin plussaa on myös se, että se on käytettävissä riittävän kauan ja voin kerrata asioita ja ehdin tehdä harjoitukset. Nälkä kasvaa syödessä ja uskon mm valotukseen liittyvän lisäkoulutuksen olevan tarpeellinen.

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy