Passikuvat

Meiltä viralliset passikuvat ilman ajanvarausta!

Passikuvien ottamiseen ja valmistamiseen kuluu vain muutama minuutti. Käytössämme on digitaalinen passikuvajärjestelmä, jonka avulla lähetämme kuvat suoraan poliisille. Näin saat passiisi virallisen kuvan ja passihakemuksesi käsittely nopeutuu. Meiltä saat myös kuvat eri maiden viisumeihin, ajokortteihin ja henkilökortteihin. 

Viranomaisvaatimusten mukaiset passikuvat

Passikuvauksesta on tullut digitaalisen kuvaamisen kehittymisen myötä ketterä ja nopea kuvaustapahtuma. Kuvien ottaminen ja kehittäminen vie käytännössä vain muutaman minuutin. Meille voit tulla passikuvaukseen ilman ajanvarausta. Valokuvaajamme ottavat kaikki viralliset passi- ja henkilökuvat niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin viranomaisten asettamien vaatimusten mukaan. Passikuvan lisäksi saat meiltä myös esimerkiksi eri maiden viisumeihin vaadittavat kuvat.

Sähköinen passikuvajärjestelmämme nopeuttaa passihakemustasi

Sähköinen passikuvajärjestelmä on poliisin uusi järjestelmä, jonka avulla passikuvat saadaan lähetettyä sähköisessä muodossa valokuvaamolta käsin välittömästi niiden ottamisen jälkeen. Sähköisen valokuvapalvelimen avulla passikuviesi laatu pysyy erinomaisena. Tämän lisäksi passihakemuksesi käsittely nopeutuu, sillä ammattilaisemme lähettävät ne tiettyjen laatuvaatimusten mukaisessa muodossa, jolloin poliisin virkailija voi käyttää kuvaa sellaisenaan. Passihakemuksen voi jättää poliisin sähköisessä asiointipalvelussa tai lupapalvelupisteessä.

Lisätietoja passin hakemisesta: https://poliisi.fi/passi/passin_hakeminen
 
Passikuvien hinnat vaihtelevat myymälöittäin. Helsingin Postitalon myymälässä ei ole passikuvausta.

Katso lähin Rajala Pro Shop myymäläsi

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala