Canvastaulut

Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Lempivalokuviesi tulostaminen canvastauluille on loistava tapa esitellä elämän varrella kerättyjä tärkeitä muistoja. Canvastaulu, johon kallisarvoiset muistosi on tulostettu, on ihanteellinen sisustuselementti kotisi seinille sillä se luo pienellä vaivalla heti persoonallisen säväyksen. Canvastaulu on myös omiaan antamaan vaikutelman uniikista ja lämminhenkisestä kodista.

Välttääksesi kaikkien loistavien valokuviesi pölyttymisen jossakin kauan sitten unohtuneessa levylaatikossa ullakolla, harkitse niiden tulostamista canvas-printeiksi. Näin voit katsella niitä joka päivä ja elää aina uudelleen ja uudelleen niihin ikuistetut muistot. Loppujen lopuksi, eikö näiden muistojen ikuistaminen ollutkin se perimmäinen syy, miksi otit kyseiset valokuvat?

Canvastaulu on kaiken lisäksi myös erinomainen lahjaidea niin koko perheelle kuin ystävillekin. Lahjan saajan yllättäminen taululla hänen lempikuvastaan tulee varmasti olemaan korkeassa arvossa pidetty muistoesine. Tällainen lahjaksi ajatuksella annettu canvastaulu kertoo sen saajalle, kuinka paljon hän sinulle merkitseekään.

Rajala Pro Shop laajasta valikoimasta löytyvät canvastaulut on kaikki tulostettu korkealaatuiselle puuvilla-polyesterikankaalle. Tämä on erinomaisen kestävä kangastyyppi, jolla valokuviesi värit pääsevät oikeuksiinsa. Valikoimamme on laaja ja pääset valitsemaan monista eri koko- ja muotovaihtoehdoista. Kaikissa canvastauluissamme on puukehykset.

Meillä Rajala Pro Shop omien canvastaulujesi luominen on hauskaa ja helppoa. Sinun ei tarvitse siirtää tai lähettää kuviasi minnekkään vaan voit luoda taulusi mukavasti omalta kotisohvaltasi käsin.

Rajala Pro Shop sivuilta löytyvä canvastaulujen luomiseen käytettävä ohjelmisto, johon lataat kuvasi, on erittäin helppokäyttöinen. Jos kuitenkin koet tarvitsevasi apua, verkossa saatavilla olevat ohjeemme opastavat sinua kätevästi kohta kohdalta eteenpäin. Aloita valitsemalla haluamasi formaatti canvastaulullesi, ja jatka lataamalla kuvasi Rajala Pro Shop ohjelmistoon. Yksi ohjelmiston hyödyllisistä ominaisuuksista on, että se varoittaa sinua jos kuvasi laatu on liian huono valitsemaasi taulukokoon nähden. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä nähdessäsi canvas-printtisi ensi kertaa valmiina tauluna.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala