Canvastaulut

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Lempivalokuviesi teettäminen canvastauluksi on loistava tapa esitellä elämän varrella kerättyjä tärkeitä muistoja. Canvastaulu on ihanteellinen sisustuselementti kotisi seinille, sillä se luo pienellä vaivalla heti persoonallisen säväyksen. Canvastaulu on myös omiaan antamaan vaikutelman uniikista ja lämminhenkisestä kodista.

Välttääksesi kaikkien loistavien valokuviesi hautautumisen kovalevyjen syövereihin, harkitse niiden tulostamista canvas-printeiksi. Näin voit katsella niitä joka päivä ja elää aina uudelleen ja uudelleen niihin ikuistetut muistot. Loppujen lopuksi, eikö näiden muistojen ikuistaminen ollutkin se perimmäinen syy, miksi otit kyseiset valokuvat?

Canvastaulu on kaiken lisäksi myös erinomainen lahjaidea niin koko perheelle kuin ystävillekin. Yllätä lahjan saaja upealla taululla, jossa komeilee hänen lempikuvansa. Tällainen lahjaksi ajatuksella annettu canvastaulu kertoo sen saajalle, kuinka paljon hän sinulle merkitseekään.

Rajala Pro Shop laajasta valikoimasta löytyvät canvastaulut on kaikki tulostettu korkealaatuiselle puuvilla-polyesterikankaalle. Tämä on erinomaisen kestävä kangastyyppi, jolla valokuviesi värit pääsevät oikeuksiinsa. Valikoimamme on laaja ja pääset valitsemaan monista eri kokovaihtoehdoista.

Omien canvastaulujesi luominen Rajala Pro Shopin ohjelmalla on hauskaa ja helppoa. Sinun ei tarvitse lähettää kuviasi minnekkään, vaan voit luoda taulusi mukavasti omalta kotisohvaltasi käsin.

Sivultamme löytyvä canvastaulujen luomiseen käytettävä ohjelmisto, johon lataat kuvasi, on erittäin helppokäyttöinen. Aloita valitsemalla haluamasi koko canvastaulullesi ja jatka lataamalla kuvasi Rajala Pro Shop ohjelmistoon. Ohjelma varoittaa sinua jos kuvasi laatu on liian huono valitsemaasi taulukokoon nähden. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä nähdessäsi canvas-printtisi ensi kertaa valmiina tauluna.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala