Chromaluxe

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

On normaaleja valokuvapainatuksia ja sitten on Chromaluxe. Chromaluxe metalprint -taulut kamppailevat omassa liigassaan, joka on paljon korkeammalla tasolla kuin paperi- ja kangaspainatukset.

Kun tilaat Chromaluxe metalprint -taulun kuvastasi, tilaat värien loiston ja kestävyyden, joka ylittää kaikki muut uudelleen valmistus menetelmät. Chromaluxe taulut ovat valmistettu prosessilla, jota kutsutaan väriainesublimaatioksi. Se on hyvin erilainen verrattuna perinteisiin paperi- ja kangaspainatuksiin, jotka tavallisesti tuotetaan mustetulostimilla.

Rajala Pro Shopista voit tilata Chromaluxe metalprint -tauluja eri kokojen laajana kirjona ja formaatteina, joten voit olla varma, että löydät formaatin ja koon joka sopii valokuvaasi. Koska painatukset tilataan ja tuotetaan ulkoisesti, tarvitaan hieman lisäaikaa toimitukseen, mutta kun näet tuloksen, on se varmasti odotuksen arvoinen.

Chromaluxe metalprints -taulujen lisäksi voit valita isosta valikoimasta pienemmän formaatin Chromaluxe MDF -taulujen joukosta, jotka ovat valmistettu samaisella erinomaisella laatustandardilla, mutta MDF-taululle metallilevyn sijaan. Chromaluxe MDF -taulut sopivat pienemmän formaatin painatuksiin, jotka asetetaan pöydille ja ikkunalaudoille.

Chromaluxe taulu on ylivoimaisesti paras tapa esitellä parhain taiteesi, oli se sitten alkuperäinen valokuva, josta olet todella ylpeä tai uudelleen maalaus, piirustus tai muu taideteos. Ainutlaatuisen valmistusprosessin ja korkean laadun ansiosta se kestää vuosikymmeniä ilman kulumista tai menettämättä sen kiiltoa.

Chromaluxe -taulu on valmistettu kestämään. Se tekee siitä myös täydellisen valokuvien esittelyyn julkisissa ympäristöissä, kuten toimistotiloissa, liikkeissä tai ravintoloissa. Taulut ovat erittäin kestäviä ja kestävät kaiken päivittäisen kulutuksen ilman ongelmia. Vaikka ne eivät ole tuhoutumattomia, ne ovat erittäin kestäviä verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Vaikka Chromaluxe metalprint -taulu on alkukustannuksiltaan korkeampi, se on kulu, joka täytyy maksaa vain kerran. Muun tyyppiset painatukset tavallisesti kuluvat, ja ne täytyy korvata muutaman vuoden sisällä, kun taas sinun Chromaluxe taulu selviää paljon kauemmin.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala