Lauri Laukkanen: Camp Creative - Luova valokuvaus ja kuvankäsittely

SKU
65291185
20,00 €


Lauri Laukkasen tekemä Luova valokuvaus ja kuvankäsittely -kirja on erittäin kattava luovaa kuvaamista ja kuvankäsittelyä käsittelevä opas.

Mitä on luovuus? Voiko kadonneen luovuuden oppia uudelleen? Miten sitä voidaan kehittää? Miten ideoita toteutetaan, ja kuinka tavoitteita asetetaan?

Käsikirja käsittelee luovuutta harjoitusten, vinkkien ja erilaisten tekniikoiden kautta, joiden avulla lukijan oma luovuus saisi laajemman määrityksen.
Kirjan pääpaino on kuitenkin luovassa valokuvaamisessa ja kuvankäsittelyssä. Mikä on ”tavallisen” ja luovan valokuvaamisen ero? Mitä ihmettä tarkoittaa visuaalinen identiteetti ja miksi sen löytäminen on valokuvaajalle tärkeää?

Lauri Laukkanen on yksi maailman nuorimmista kansainvälisesti työskentelevistä mainosvalokuvaajista ja -ohjaajista. Mediatuotantoyhtiönsä pyörittämisen ohessa hän kiertää maailmaa opettaen workshopeissa sekä luennoiden luovuudesta, valokuvaamisesta ja yrittäjyydestä messuilla, kouluissa ja eri järjestöissä.Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala