RAJALA PRO TURVA - Objektiiville

SKU
PROTURVAOBJEKTIIVI
60,00 €


Rajala Pro Turva
3 vuoden lisätakuulla turvaat harrastuksen tai yritystoiminnan jatkumisen myös laitehuollon aikana.

Hankkimalla Pro Turvan saat

Pro Turva -lainalaitteen huollon ajaksi

Saat tarvittaessa huollon ajaksi lähimmän vastaavan lainalaitteen. Joissain tapauksissa huoltoaika voi venyä useampaan kuukauteen. Pro Turvalla varmistat harrastuksen tai yritystoiminnan jatkumisen myös huollon aikana. Pro Turva on tuotekohtainen.

36kk takuun ostamallesi laitteelle

Pro Turva -tuotteella on 36kk takuuaika, kunhan laitetta on käytetty takuuehtojen mukaisesti. Pro Turva ei ole vakuutus, eli se ei korvaa pudotusvaurioita eikä väärästä käytöstä aiheutuvia vikoja. Rajala hoitaa puolestasi kanssakäymisen huoltoliikkeen kanssa.

Pro Turva on tuotekohtainen ja se on ostettava laitteen oston yhteydessä. Laite ja sitä koskeva Pro Turva on oltava samalla kuitilla.

Mahdollisessa takuutapauksessa toimita laite, takuukuitti sekä tosite jatkotakuusta Rajala Pro Shop -myymälään takuuhuoltoa varten.


Tämä lisäturvatarjous on voimassa toistaiseksi. Rajala Pro Turva on saatavana uuden laitteen oston yhteydessä.


Takuu koskee valmistus- ja materiaalivirhettä. Ei koske luonnollista kulumaa, pudotusvauriota, eikä väärästä käytöstä aiheutuvia vikoja.


Takuu raukeaa myös jos valmistusnumeroa on muutettu tai vika aiheutuu muualla suoritetusta korjaustoimenpiteestä.

Takuu kattaa korjauksen tai viallisten osien vaihdon valtuutetussa huollossa. Lisäksi laajennetun takuun haltija on oikeutettu saamaan lähinnä vastaavan laitteen huoltoajaksi tarvittaessa.


Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala