RENTAL - Fujinon GF 63mm f/2.8 R WR -vuokralaite

SKU
RENTAL1516536647
69,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.FujiFilm 63mm F2.8 WR -objektiivi tarjoaa valovoimaisen ja laadukkaan vaihtoehdon Fujin keskikoon järjestelmäkameroille. Tämä objektiivi on suunniteltu yhteensopivaksi kaikkien G-mount-runkojen kanssa, mukaan lukien suosittu Fuji GFX50R. Sen kinovastaava polttoväli on 50mm, mikä tekee siitä ihanteellisen monenlaiseen kuvauskäyttöön.

Objektiivissa on tarkka säätörengas, joka mahdollistaa kevytsäätöisen manuaalitarkennuksen. Fyysisen aukkorenkaan ansiosta voit valita halutun aukon suoraan objektiivista, mikä antaa sinulle täyden hallinnan valotuksesta. Lisäksi objektiivissa on mahdollisuus käyttää aukko-automatiikkaa tai säätää aukkoarvo kameran kautta.

Fujin GF 63mm on rakenteeltaan sääsuojattu, mikä tekee siitä luotettavan valinnan myös vaativiin kuvausolosuhteisiin. Objektiivin ulompi linssipinta on käsitelty likaa hylkivällä pinnoitteella, mikä takaa optimaalisen suorituskyvyn myös vaikeissa ympäristöissä.

Tekniset tiedot:

  • Yhteensopivuus: FujiFilm G mount (GFX keskikoon rungot)
  • Polttoväli: 63mm (kinovastaavuus 50mm)
  • Valovoima: F2.8 (min. F32)
  • Lyhin tarkennusetäisyys: 50cm (maks. suurennus 0.17x)
  • Rakenne: 10 elementtiä 8 ryhmässä, 9 himmenninlehteä
  • Suodinkierre: 62mm
  • Koko: 84x71mm
  • Paino: 405g


Lisätietoja
ObjektiivityyppiVakio ja keskipitkä tele
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysFujifilm G
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/2.8
Pienin aukkof/32
Lähin tarkennusetäisyys50 cm
Suurennussuhde0.17x
Himmennin9
Suotimen halkaisija62 mm
SääsuojausKyllä
Mitat (Halkaisija x Pituus)84 x 71 mm
Paino405 g
VäriMusta
Takuu24 kk
ObjektiivityyppiVakio ja keskipitkä tele
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysFujifilm G
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/2.8
Pienin aukkof/32
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala