RENTAL - Fujinon XF 16-80mm f/4 OIS WR -vuokralaite

SKU
RENTAL1516635625
50,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Fujinon XF 16-80mm f/4 OIS WR on monipuolinen yleiszoomobjektiivi, jossa on kiinteä f/4 valovoima sekä tehokas OIS -kuvanvakaaja.

16-80mm polttoväli sopii hyvin joka päiväiseen katu- ja tapahtumakuvaamiseen kuin myös maisema- ja potrettikuvaamiseen. 6 askeleen OIS-vakaaja mahdollistaa kuvaamisen käsivaraltakin tuottaen yksityiskohtaisia kuvia. Nopea, tarkka ja lähes äänetön tarkennusmoottori reagoi nopeastikin vastaan tuleviin tilanteisiin, sekä tekee objektiivista mainion vaihtoehdon myös videokuvaamiseen.

Pöly- ja roiskesuojattu WR-rakenne mahdollistaa kuvaamisen heikommissakin sääolosuhteissa. Objektiivin lähin tarkennusetäisyys on 35cm ja siihen sopii kaikki 72mm kierteellä varustetut suotimet.Lisätietoja
ObjektiivityyppiVakiozoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysFujifilm X
Katselukulma83.2° - 20.1°
KuvanvakaajaKyllä
Suurin aukkof/4
Pienin aukkof/22
Lähin tarkennusetäisyys35 cm
Suurennussuhde0.25x
Linssirakenne16/12
Himmennin9
Suotimen halkaisija72 mm
SääsuojausKyllä
Mitat (Halkaisija x Pituus)78.3 x 88.9 mm
Paino440 g
VäriMusta
Takuu24 kk
ObjektiivityyppiVakiozoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysFujifilm X
Katselukulma83.2° - 20.1°
KuvanvakaajaKyllä
Suurin aukkof/4
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala