RENTAL - Leica Vario Elmarit-SL 24-70mm f/2.8 Asph. -vuokralaite

SKU
RENTAL24L11189
129,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Leica Vario-Elmarit-SL 24–70 f/2.8 ASPH. tarjoaa valovoimaisen f/2.8-aukon jokaisella polttovälillä laajakulmasta lyhyeen telepäähän. Suuren monikäyttöisyytensä ja kompaktin, ergonomisen rakenteensa ansiosta linssi mahdollistaa nopean reaktion mihin tahansa kuvaustilanteeseen ilman, että linssiä tarvitsee vaihtaa.


Universaalin polttovälin, jatkuvasti korkean aukon ja lähimmän tarkennusetäisyyden ollessa vain 18 cm 24 mm polttovälillä Vario-Elmarit-SL 24–70 f/2.8 ASPH. sopii video- ja valokuvauksellisiin sovelluksiin laidasta laitaan. Se on täydellinen valinta valokuvaajille, jotka suosivat matkustamista kevyesti.


Vario-Elmarit-SL 24–70 f/2.8 ASPH.:n monimutkainen optinen rakenne, jossa on kuusi asfääristä pintaa, takaa erinomaisen kuvanlaadun koko zoomausalueella. Yksitoista teräväteräistä aukkoa ja täydellinen kromaattinen korjaus takaavat erityisen harmonisen bokehin ja loputtomat sommittelumahdollisuudet.


Kokonaan metallista valmistettu runko ja objektiivin huppu tekevät Vario-Elmarit-SL 24–70 f/2.8 ASPH.:sta kestävän kumppanin mihin tahansa tilanteeseen. Säänsuojauksen ansiosta linssi on hyvin suojattu vesiroiskeilta ja pölyltä – joten edes ankara ympäristö ei haittaa valokuvausta tai videoprojektia.


Hiljainen, nopea ja tarkka: nämä ovat ominaisuudet, jotka kuvaavat Vario-Elmarit-SL 24–70 f/2.8 ASPH.:n automaattitarkennusta. Nopea stepperimoottori liikuttaa vain yhtä, erittäin kevyttä linssielementtiä – mikä johtaa lähes viiveettömään automaattitarkennukseen. Tämä pätee paitsi, kun linssi on asennettu Leica SL-, SL2- tai SL2-S-kameraan, myös yhdistettynä mihin tahansa muuhun L-Mount-bajonetilla varustettuun kameraan.Lisätietoja
ObjektiivityyppiVakiozoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysLeica L
Katselukulma82.3° - 35.3°
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/2.8
Pienin aukkof/22
Lähin tarkennusetäisyys18 cm
Suurennussuhde0.34x
Linssirakenne19/15
Himmennin11
Suotimen halkaisija82 mm
SääsuojausKyllä
TarkennusmoottoriAskelmoottori
Mitat (Halkaisija x Pituus)88 x 123 mm
Paino856 g
VäriMusta
ObjektiivityyppiVakiozoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysLeica L
Katselukulma82.3° - 35.3°
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/2.8
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala