RENTAL - Nikon 10x30 Monarch M7 -vuokralaite

SKU
RENTAL39BAA901SA
22,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Monarch M7 on päivitetty versio Monarch-sarjan suositusta Monarch 7 -kiikarista. Päivityksiin sisältyy hieman laajempi näkökenttä, parannettu kuvanlaatu ja selkeämpi muotoilu.

Monarch M7:n erot Monarch M5 -kiikareihin:

  • Laajempi näkökenttä: 120 metriä verrattuna 97 metriin (1000 metrin etäisyydellä)
  • Laajempi näennäinen näkökenttä: 62,2 astetta verrattuna 52,1 asteeseen
  • Pinnoitus: M7:ssä on objektiivissa ja okulaarilinssissä öljyä ja vettä hylkivä pinnoite
  • Diopterinsäätö: M7:ssä on lukittava diopterin säätönuppi


Nikon Monarch M7 10x30 -kiikarit on suunniteltu kovaan käyttöön ja haastaviin valaistusolosuhteisiin, kuten ulkoiluun. Kiikari tarjoaa erittäin mukavan otteen kumipäällysteisen rungon ansiosta. Kumipinnoite suojaa optiikkaa kolhuilta ja tarjoaa pitävän otteen, vaikka kiikari olisi hieman kostea.

  • Monarch M7 -kiikarissa on jalustakierre, joka mahdollistaa kiikarin kiinnittämisen seipioön tai jalustaan, jolloin tarvitaan erikseen ostettava jalusta-adapteri, esimerkiksi TRA-3.
  • Vesitiiviys (1m/10min) ja huurtumattomuus varmistavat sopivuuden erilaisiin sääolosuhteisiin ja vuodenaikoihin.
  • Sopii myös silmälasien käyttäjille.
  • Kokoon ja karheaan kumipintaiseen tarkennuspyörään on helppo tarttua. Tarkennus on säädettävissä lähimmästä tarkennusetäisyydestä äärettömään noin 450 asteen liikkeellä, mikä vastaa noin 1 1/4 kierrosta tarkennuspyörässä. Lähin tarkennusetäisyys on 2,5 metriä.
  • Kolmeen asentoon säädettävät kumiset silmäsuppilot ja 16,5mm silmäetäisyys mahdollistavat oikean katselupisteen löytämisen, vaikka käyttäisit silmälaseja tai aurinkolaseja.


Lisätietoja
SääsuojausKyllä
Prisma TyyppiKattoprisma
Suurennos10x
Objektiivin halkaisija (mm)30
Suhteellinen kirkkaus9
Lähtöaukko (mm)3
Silmävälin säätöalue (mm)56 - 72
Näkökenttä (Todellinen)6.7°
Näkökenttä (Näennäinen)60.7°
Näkökenttä 1000 metrissä117 m
Lähin tarkennusetäisyys (m)2
Mitat125 x 119 x 48 mm
Paino470 g
VäriMusta
Takuu5 vuotta
SääsuojausKyllä
Prisma TyyppiKattoprisma
Suurennos10x
Objektiivin halkaisija (mm)30
Suhteellinen kirkkaus9
Lähtöaukko (mm)3
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala