RENTAL - Nikon 12x42 Monarch M5 -vuokralaite

SKU
RENTAL39BAA912YA
21,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Nikon Monarch M5 12x42 -kiikarit edustavat päivitettyä versiota suositusta Monarch 5 -kiikarista. Päivityksiin kuuluu hieman laajempi näkökenttä ja selkeälinjaisempi muotoilu.

Eroavaisuudet Monarch 5 -kiikareihin verrattuna:

  • Hieman laajempi näkökenttä: 98m vs. 96m (1000 metrissä)
  • Hieman laajempi näennäinen näkökenttä: 52,1° vs. 47,5°
  • Selkeälinjaisempi muotoilu


Nikon Monarch M5 12x42 -kiikarit on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja haastavia valo-olosuhteita, kuten ulkoiluun liittyviä aktiviteetteja. Kiikari tarjoaa erittäin miellyttävän käsiteltävyyden kumipäällysteisen rungon ansiosta. Kumipinnoite auttaa suojaamaan optiikkaa kolhuilta ja tarjoaa hyvän otteen myös kosteissa olosuhteissa.

Kiikarissa on jalustakierre, joka mahdollistaa sen kiinnittämisen jalustaan (adapteri tarvitaan erikseen). Vesitiiviys (1m/10min) ja huurtumattomuus varmistavat niiden soveltuvuuden eri sääolosuhteisiin ja vuodenaikoihin.

Kiikarit ovat sopivat myös silmälasien käyttäjille. Suurehkon kokoinen ja karhennettu kumipintainen tarkennuspyörä on helppo käyttää ja tarjoaa noin 450 asteen säätömahdollisuuden lähimmästä tarkennusetäisyydestä äärettömään. Säädettävät kumiset silmäsuppilot ja suuri 19,5mm silmäetäisyys tekevät oikean katselupisteen löytämisestä helppoa, olipa käyttäjällä silmälasit tai ei.

Huomioi, että jalustakiinnitystä varten tarvitaan erikseen ostettava adapteri, esimerkiksi TRA-3.Lisätietoja
SääsuojausKyllä
Prisma TyyppiKattoprisma
Suurennos12x
Objektiivin halkaisija (mm)42
Suhteellinen kirkkaus12.3
Lähtöaukko (mm)3.5
Silmäetäisyys (mm)15.1
Silmävälin säätöalue (mm)56 - 72
Näkökenttä (Todellinen)5.1°
Näkökenttä (Näennäinen)56.2°
Näkökenttä 1000 metrissä89 m
Lähin tarkennusetäisyys (m)2.5
Mitat129 x 145 x 54 mm
Paino640 g
VäriMusta
Takuu5 vuotta
SääsuojausKyllä
Prisma TyyppiKattoprisma
Suurennos12x
Objektiivin halkaisija (mm)42
Suhteellinen kirkkaus12.3
Lähtöaukko (mm)3.5
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala