RENTAL - Nikon Prostaff P7 8x42 -vuokralaite

SKU
RENTAL39BAA922SA
14,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Nikon Prostaff P7 -kiikarit sopivat erinomaisesti lintujen, eläimien ja luonnon tarkkailuun tarkalla, kirkkaalla ja kontrastirikkaalla näkymällä, jopa heikommassakin valaistuksessa.

Prostaff P7 8x42 kiikarit tarjoavat 8-kertaisen suurennoksen 42mm linssin halkaisijalla.

Tarkennuksen säätäminen onnistuu luotettavasti lukittavan diopterisäädön ansiosta. Prostaff P7 -kiikarin kompakti ja ergonominen muotoilu takaa miellyttävän katselukokemuksen ja huurtumattoman sekä vesitiiviin rakenteen ansiosta käyttö onnistuu niin veden äärellä kuin myös sateellakin. Kiikarin kumipinnoite takaa tukevan otteen kaikissa tilanteissa.

Kiikareissa on säädettävät kumiset silmäsuppilot ja kiikarit sopivat hyvin myös silmälasien kanssa käytettäväksi. Vettä ja rasvaa hylkivä pinnoite on helppo pitää puhtaana.Lisätietoja
SääsuojausKyllä
Prisma TyyppiKattoprisma
Suurennos8x
Objektiivin halkaisija (mm)42
Suhteellinen kirkkaus28.1
Lähtöaukko (mm)5.3
Silmäetäisyys (mm)20.2
Silmävälin säätöalue (mm)56 - 72
Näkökenttä (Todellinen)7.2°
Näkökenttä (Näennäinen)53.4°
Näkökenttä 1000 metrissä126 m
Lähin tarkennusetäisyys (m)3.0
Mitat152 x 130 x 55 mm
Paino590 g
VäriMusta
Takuu5 vuotta
SääsuojausKyllä
Prisma TyyppiKattoprisma
Suurennos8x
Objektiivin halkaisija (mm)42
Suhteellinen kirkkaus28.1
Lähtöaukko (mm)5.3
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala