RENTAL - Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2.8-4 Asph. -vuokralaite

SKU
RENTAL229108234
59,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2.8-4 ASPH -laajakulmaobjektiivi zoomilla tarjoaa Leican erinomaisen suorituskyvyn kompaktissa koossa. Ammattilaistason kuvaukseen sopivan Leica DG -objektiivin harvinaislaatuinen tarkkuus yltää suurista 16 mm:n laajakulman maisemakuvista tavallisiin 36 mm:n kuviin (35 mm:n kinovastaavuus).

Objektiivi piirtää selkeän kuvan koko kuva-alueelle, reunasta reunaan, vääristämättä kuvaa. Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2.8-4 ASPH- objektiivissa voi myös käyttää 67 mm:n suodinta luovan valokuvauksen ja videokuvauksen tarpeisiin.

Tämä Leican huipputason näppärä objektiivi on toimintavarma huonossakin säässä, joten se on parhaimmillaan ulkokuvauksessa. Objektiivi on suojattu roiskeilta, pölyltä, hiekalta ja jäätymiseltä. Objektiivin nanopinnoite estää linssiheijastukset ja luo hyvin kirkkaita ja teräviä kuvia, jopa kuvatessa valonlähdettä pimeässä.

Videotuki tekee aukon säädöstä tasaista ja hiljaista ilman nopeita valotuksen muutoksia tai haittaavia häiriöääniä. Luonto- ja maisemakuvat sekä videot onnistuvat tällä objektiivilla ammattimaisesti vaikeammissakin olosuhteissa.

  • Suurin aukko f/2.8-4
  • Polttoväli 8-16 mm (kinovastaavuus 16-32 mm)
  • 4k-video
  • Zoom-objektiivi
  • MFT-kiinnitys
  • Yhteensopiva 67 mm suotimelle
  • Pienin aukko f/22
  • Vastavalosuoja


Lisätietoja
ObjektiivityyppiLaajakulmazoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysMicro Four Thirds (MFT)
Kinovastaavuus16 - 36 mm
Katselukulma107° - 62°
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/2.8-4
Pienin aukkof/22
Lähin tarkennusetäisyys23 cm
Suurennussuhde0.12x
Linssirakenne15/10
Himmennin7
Suotimen halkaisija67 mm
SääsuojausKyllä
TarkennusmoottoriAskelmoottori
Mitat (Halkaisija x Pituus)73 x 88 mm
Paino315 g
VäriMusta
Takuu24 kk
ObjektiivityyppiLaajakulmazoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysMicro Four Thirds (MFT)
Kinovastaavuus16 - 36 mm
Katselukulma107° - 62°
KuvanvakaajaEi
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala