RENTAL - Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VC VXD G2, Sony FE -vuokralaite

SKU
RENTAL229125365
59,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VC VXD G2 -objektiivi on täydellinen valinta kuvaajille, jotka vaativat huippuluokan suorituskykyä teleobjektiiveiltaan!

Entistä parempi kuvauskokemus: 70-180mm F2.8 G2 on seuraava askel ensimmäisen sukupolven mallista, joka sai laajalti kiitosta markkinoilla. Tähän uuteen G2-objektiiviin on tehty useita parannuksia, ja yksi merkittävimmistä on Tamronin oma VC (Vibration Compensation) -mekanismi. Objektiivi säilyttää kompaktin koon ja keveyden, mutta mahdollistaa vakaamman kuvaamisen. Voit kuvata liikkuvia kohteita ja pitää kuvat terävinä.

Erinomainen kuvanlaatu: Optinen suunnittelu on uudistettu ensimmäisen sukupolven 70-180mm F2.8:sta, ja objektiivi tuottaa tinkimätöntä korkealaatuista kuvaa koko zoom-alueella. Lisäksi MOD (Minimum Object Distance) on lyhennetty 0,3 metriin verrattuna ensimmäisen sukupolven 0,85 metriin. Tämä mahdollistaa ainutlaatuiset valokuvalliset ilmaisut, jotka erottuvat muista.

Nopea ja tarkka tarkennus: Uusi 70-180mm F2.8 G2 zoom on varustettu Tamronin tunnetulla VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) -lineaarisella moottorilla, joka mahdollistaa nopean ja tarkan automaattitarkennuksen sekä still-kuvauksessa että videokuvaamisessa.

Mukautettavat toiminnot: Objektiivi tukee Tamron Lens UtilityTM- ja Tamron Lens Utility MobileTM -sovelluksia, jotka on kehitetty Tamronin toimesta. Sovelluksilla voi mukauttaa objektiivin toimintoja erilaisten kuvaustyylien perusteella, oli kyseessä sitten still-kuvaus tai video.

Paranneltu käytettävyys ja kestävyys: Uusi objektiivimuotoilu parantaa käytettävyyttä ja tekee siitä kestävän naarmuuntumista vastaan. Voit luottaa tähän objektiiviin vaativissakin kuvaustilanteissa.

Pääpiirteet:

  • VC-kuvanvakain säilyttäen kompaktin koon ja keveyden
  • Optinen suunnittelu tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kaikilla polttoväleillä
  • VXD-moottori mahdollistaa nopean ja tarkan automaattitarkennuksen
  • Tamronin oma VC-mekanismi tärinänvaimennukseen
  • MOD 0,3 metriä 70 mm:n ja 0,85 metriä 180 mm:n kohdalla
  • Tamron Lens Utility -ohjelmisto objektiivin mukauttamiseen
  • Lisämukavuutta tarjoavat ominaisuudet
  • Käyttäjäystävälliset ominaisuudet (Säänkestävä rakenne ja fluoripinnoite)
  • Yhteensopiva monien kameroiden ominaisuuksien kanssa, kuten Fast Hybrid AF ja Eye AF
  • 67 mm suodinkoko, samanlainen kuin useimmissa muiden TAMRON-objektiivien kanssa peilittömiin kameroihin.


Tämä objektiivi yhdistää kätevyyden ja suorituskyvyn toisen sukupolven G2-laatuleimalla varustettuna. Se tarjoaa kuvauselämyksiä, jotka tekevät nopea-aukkoteleobjektiivin käytöstä entistäkin nautinnollisempaa. Tilaa omasi ja ota seuraavat askeleet huippulaadukkaassa kuvaamisessa!Lisätietoja
ObjektiivityyppiTelezoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysSony FE
Katselukulma34° 21' - 13° 42'
KuvanvakaajaKyllä
Suurin aukkof/2.8
Pienin aukkof/22
Lähin tarkennusetäisyys30 cm
Suurennussuhde1:2.6
Linssirakenne20/15
Himmennin9
Suotimen halkaisija67 mm
SääsuojausKyllä
Mitat (Halkaisija x Pituus)83 x 156.5 mm
Paino855 g
VäriMusta
Takuu24 kk
ObjektiivityyppiTelezoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysSony FE
Katselukulma34° 21' - 13° 42'
KuvanvakaajaKyllä
Suurin aukkof/2.8
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala