RENTAL - Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD, Sony FE -vuokralaite

SKU
RENTAL229114800
29,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD on pieni, vain 545 grammaa painava telezoomobjektiivi, joka on suunniteltu Sonyn täysikennoisille peilittömille järjestelmäkameroille.

Telezoomobjektiivi on täydellinen tapa päästä lähemmäksi kohteitasi riippumatta siitä minkä tasoinen kuvaaja olet. Monipuolinen objektiivi sopii useille eri käyttöalueille, kuten urheilun ja villieläinten kuvaamiseen, sekä muotokuviin.

Objektiivin rakenne koostuu viidestätoista elementistä kymmenessä ryhmässä. LD-linssielementti (Low Dispersion) vähentää aksiaalisia kromaattisia poikkeamia ja muita optisia virheitä. Hyvistä heijastuksenesto-ominaisuuksistaan tunnetun Tamronin BBAR-pinnoitteen (Broad-Band Anti-Reflection) kanssa ne takaavat erinomaisen optisen suorituskyvyn. Uudella objektiivilla on sama yhtenäinen 67mm suodinkierre kuin muissa Tamronin Sony FE-objektiiveissa.

Objektiivin kamerakiinnitys ja muut riskialueet on tiivistetty kosteudelta ja pölyltä. Se tarjoaa lisäsuojakerroksen kuvattaessa ulkona ankarissa olosuhteissa. Automaattitarkennusjärjestelmässä on hiljainen RXD-askelmoottori ja se on yhteensopiva monien Sonyn kameroiden ominaisuuksien kanssa, kuten kuvanvakaus, Eye AF -silmätarkennus, suora manuaalitarkennus (DMF) ja nopea hybridiautomaatitarkennus.

Tärkeimmät ominaisuudet:
- Pieni teleobjektiivi Sony E-mountille
- Kevyt, paino vain 545 grammaa
- Suuri optinen suorituskyky ja upea kuvanlaatu
- Nopea automaattitarkennus
- Yhteensopiva monien Sony-kameroiden ominaisuuksien kanssa
- Sama 67mm suodinkierre kuin muissa Tamronin Sony FE-objektiiveissa


Lisätietoja
ObjektiivityyppiTelezoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysSony FE
Katselukulma34° - 8°
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/4.5-6.3
Pienin aukkof/22-32
Lähin tarkennusetäisyys80 cm
Suurennussuhde0.11x
Linssirakenne15/10
Himmennin7
Suotimen halkaisija67 mm
SääsuojausKyllä
TarkennusmoottoriAskelmoottori
Mitat (Halkaisija x Pituus)148 x 77 mm
Paino545 g
VäriMusta
Takuu24 kk
ObjektiivityyppiTelezoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysSony FE
Katselukulma34° - 8°
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/4.5-6.3
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala