Rode Rodecaster Pro

SKU
65RCP
Alennushinta 449,00 € Normaali hinta 629,00 €


Rode Rodecaster Pro on tehokas all-in-one-ratkaisu podcast-tuotantoihin. Erinomainen äänenlaatu, laajat ominaisuudet ja helppokäyttöisyys tekevät Rodecaster Pro:sta ihanteellisen niin aloittelijoille, kuin kokeneemmille ammattilaisillekin.

Rodecaster Pro sisältää 4 korkealaatuista XLR-sisääntuloa +48V syöttövirralla kondensaattorimikrofoneja varten, sekä kaikkineen 8 nauhoitettavaa kanavaa. 4 kuulokeliitäntää mahdollistavat kaikkien paikallaolijoiden äänen monitoroinnin, sekä Bluetooth-yhteydellä ja TRRS-kaapelilla voit yhdistää puhelimen Rodecaster Prohon etävieraita varten. Kahdeksalle efektipadille kahdeksaan eri pankkiin (jopa 64 tallennuspaikkaa kaikkiaan!) voit ohjelmoida erilaisia välittömiä ääniefektejä, mm. siirtymiä, aplodeja tai vaikka mainoksia. APHEX Aural Exiter ja APHEX Big Bottom -audioprosessorit saavat podcastisi kuulostamaan ammattimaisilta.

Voit äänittää Rodecaster Pro:lla joko microSD-kortille tai suoraan tietokoneelle joko stereona tai moniraitana, antaen rajattomia mahdollisuuksia editointiin.Lisätietoja
Mitat350 x 275 x 82mm
Paino1980g
Mitat350 x 275 x 82mm
Paino1980g
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala