Sigma 24-105mm f/4 A DG HSM -objektiivi, Sony A

SKU
24SO635962
799,00 €


Sigman 24-105/4 ART DG HSM -objektiivi tarjoaa laajan ja monipuolisen polttovälialueen kiinteällä f/4 aukolla. Objektiivi on suunniteltu käytettäväksi täyden kennon sekä APS-C -kennon Sony Alpha -järjestelmäkameroissa.

Objektiivi pitää sisällään kolme asfääristä linssielementtiä, sekä kaksi SLD- ja kaksi FLD -lasielementtiä, jotka auttavat minimoimaan aberaatiota ja vääristymiä koko zoomausalueella, sekä tarjoamaan paremman terävyyden kuvalle.
Super Multi-Layer -pinnoite linssielementeissä vähentää heijastuksia ja haamukuvia, sekä tuottaa kuviin paremman kontrastin ja väritoiston.

Objektiivi on rakennettu lämpöstabiilista komposiittimateriaalista (TSC), jonka ansiosta objektiivissa on minimaalinen jäähtymiskutistuminen ja poikkeuksellinen kovuus. Ultraäänimoottorin ansiosta objektiivi on erittäin nopea ja hiljainen tarkentamaan.

Tämä objektiivi on yhteensopiva Sigma USB Dockin ja Sigma Optimization Pro -ohjelmiston kanssa, joiden avulla voi säätää tarkennusta ja päivittää firmwaren paremmin tarpeisiisi sopivaksi.


 

Rekisteröimällä tuotteen Sigman sivuilla saat normaalin 2 vuoden takuun lisäksi 3 vuoden lisätakuun eli saat objektiiville yhteensä 5 vuoden takuun. Rekisteröinti>>


Lisätietoja
ObjektiivityyppiVakiozoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysSony/Minolta A
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/4
Pienin aukkof/22
Lähin tarkennusetäisyys45 cm
Himmennin9
Suotimen halkaisija82 mm
TarkennusmoottoriUltraäänimoottori
Myyntipaketin SisältöObjektiivi, laukku, vastavalosuoja, etu- ja takasuoja
Paino885 g
VäriMusta
Takuu2+3 vuotta
ObjektiivityyppiVakiozoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysSony/Minolta A
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/4
Pienin aukkof/22
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala