Löydä inspiraatiota kuvaamiseesi

Valikoituja tuotteita

Kamerat, objektiivit, kuvauskopterit

Tervetuloa Rajala Pro Shop-verkkokauppaan. Meiltä löydät kamerat, objektiivit, kuvauskopterit ja paljon muuta. Tarjoamme suuren valikoiman kaikkien johtavien valmistajien valokuvaus- ja videokuvaustuotteita, sekä harrastajille että ammattilaisille.

Meillä on kameroita ja objektiiveja muun muassa merkeiltä Canon, Nikon, Sony ja Fujifilm. Luonnollisesti tarjoamme kompaktikameroita ja videokameroita kotikäyttöön, mutta myös ammattikäyttöön suunniteltuja kameroita niin valokuvaukseen, kuin videokuvaukseenkin. Laajasta valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin ja pyrimme pitämään hintamme kilpailukykyisinä.

Meiltä löytyy myös kiikarit sekä kaukoputket ja myös näitä tarjoamme suuren valikoiman vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin.

Uutta, käytettyä ja lisävarusteita

Rajalalta voit ostaa upouudet kamerat, objektiivit ja kuvauskopterit, mutta näiden lisäksi tarjoamme myös käytettyä kalustoa. Luonnollisesti olemme käyneet läpi myymämme kaluston, jotta tiedämme, että ne on virheettömiä ja hyvässä kunnossa.

Meillä on tarjolla myös kaikenlaisia lisävarusteita, joita voit tarvita kalustosi käytössä. Kameralaukkuvalikoimamme on mittava, ja meiltä löytyy myös elintärkeät akut ja muistikortit. Lisäksi valikoimastamme löytyy erilaiset suotimet, filmit, jalustat ja kuvankäsittelyyn suunnitellut näytöt.

Kuvapalvelut

Me Rajalalla toivomme, että saat otettua elämäsi parhaimmat valokuvat tärkeistä hetkistäsi ja, että nautit niistä parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä tilaat korkealaatuiset, laadukkaalle valokuvapaperille tulostetut valokuvat. Luomalla kuvistasi canvastauluja saat seinälle ripustettavaa taidetta.

Voit tehdä kuvistasi kuvakirjan, jonka luomisessa autamme sinua mielellämme. Kuvakirja on loistava lahja, josta saat helposti persoonallisen ja ainutlaatuisen.

Suunnitteluohjelmamme avulla tilaat tulosteita, suurennoksia, tauluja ja kuvakirjoja nopeasti ja helposti, kokonaan netissä. Suunnitteluohjelmamme on helppokäyttöinen, eikä sinun tarvitse ladata mitään omalle koneellesi.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala