Kuvakortit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Itse suunnitellut ja luodut kuvakortit ovat täydellinen tapa personalisoida esimerkiksi syntymäpäiväjuhliesi, tupareidesi tai häidesi kutsukortit. Kustomoidun kuvakortin luominen elämäsi erityistilaisuuksia varten on hieno ele niin ystäviäsi kuin perhettäsi kohtaan ja se ilmaisee heille, että näit todella vaivaa tehdäksesi tilaisuudesta ainutlaatuisen ja ikimuistoisen kokemuksen.

Henkilökohtaiset kiitoskortit onnistuneiden juhlien, kuten syntymäpäivien tai häiden, jälkeen ovat omiaan ilahduttamaan kaikkia vieraitasi ja saamaan hymyn jokaisen huulille heidän muistellessaan tapahtumaasi vielä vuosien päästäkin. Itse suunnitellut ja henkilökohtaiset kuvakortit ilmaistaksesi kiitoksesi kutsuvieraille on myös mukava tapa sinulle tapahtuman järjestäjänä saada pitkälle suunnitteluvaiheelle arvoisensa päätös.

Meiltä Rajala Pro Shopista löydät monia hienoja ja tyylikkäitä malleja kuvakorttien luomiseen. Valittuasi haluamasi mallin voit täyttää kortin juuri omaa tärkeää tapahtumaasi koskevilla tiedoilla. Meillä luot myös täysin kustomoidut kuvakortit alusta loppuun käyttämällä halutessasi omia valokuviasi. Kaikki kortit toimitetaan sinulle kaiken lisäksi yhdessä kirjekuorien kanssa, joten ne ovat vain postimerkkejä vaille valmiita lähetettäviksi.

Meillä Rajala Pro Shopissa luot helposti ja mukavasti kaikki personalisoidut kuvakorttisi. Kotisivuiltamme löytyvä korttien luomiseen ja muokkaamiseen käytettävä ohjelmisto on intuitiivinen ja siksi erittäin helppokäyttöinen. Kun olet valinnut haluamasi kuvakortin tuotevalikoimastamme, sinun ei tarvitse kuin ladata kuva ja seurata verkko-opastamme. Opas johdattaa sinua vaihe vaiheelta eteenpäin ja korttisi on tuota pikaa valmis.

Jos luot alusta alkaen ikioman kuvakorttisi, vain taivas on rajana ja voit huoletta päästää luovuutesi valloilleen koko kukoistuksessaan. Valitse haluamasi taustaväri, kirjasintyyppi, teksti ja yhdistä kaikki tämä kuvaan, joka parhaiten vangitsee juhlasi tai tapahtumasi hengen. Rajala Pro Shopin helppokäyttöinen ohjelmisto auttaa sinua sisällyttämään kaiken tämän korttiisi valitsemastasi formaatista riippumatta ja saat varmasti korkealaatuiset kuvakortit suoraan omaan postilaatikkoosi toimitettuna.  

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala