RENTAL - Canon 15x50 IS AW -vuokralaite

SKU
RENTAL134625A015
85,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Edistykselliset kiikarit kuvanvakaajalla!

Tehokkaassa 15x50 IS -kiikarissa käytetään Canonin korkealaatuista optista kuvanvakaintekniikkaa. Canonin videokameroissa ja ammattilaisobjektiiveissa tehokkaaksi todistettu, käänteentekevä järjestelmä käyttää uutta vaihtuvakulmaista prismaa, joka pitää kuvan vakaana. Canonin optisen kuvanvakaimen ansiosta voit nauttia tämän kiikarin tarkasta kuvasta ilman jalustaa. Voit käyttää kiikaria jopa liikkuvissa ajoneuvoissa. Kiikarin kuva on tärinätön, joten voit nähdä pienimmätkin yksityiskohdat. IS-sarjan kiikarien okulaarilinsseissä on ainutlaatuinen kaksielementtinen tasonkorjain, joka vähentää kuvakentän kaarevuutta merkittävästi. Näin vältetään tehokkaille kiikareille tyypillinen kuvan vääristyminen ja samentuminen reuna-alueilla. Kehittyneen rakenteen ansiosta katseluetäisyys on suuri, joten myös silmälasien käyttäjät näkevät koko kuva-alan ilman reunojen tummumista.

Canonin optinen osaaminen mahdollistaa kiikariin myös poikkeuksellisen suuren katselukulman. Tämä on erityisen tärkeää tehokkaissa kiikareissa, koska tällöin kohteen paikantaminen on helpompaa.


Lisätietoja
KuvanvakaajaKyllä
SääsuojausKyllä
Prisma TyyppiPorroprisma
Suurennos15x
Objektiivin halkaisija (mm)50
Lähtöaukko (mm)3.3
Silmäetäisyys (mm)15
Silmävälin säätöalue (mm)58 - 76
Diopterisäätö±3
Näkökenttä (Todellinen)4.5°
Näkökenttä (Näennäinen)61°
Näkökenttä 1000 metrissä78.6 m
Lähin tarkennusetäisyys (m)6
Mitat152 x 193 x 81 mm
Paino1180 g
Takuu24 kk
KuvanvakaajaKyllä
SääsuojausKyllä
Prisma TyyppiPorroprisma
Suurennos15x
Objektiivin halkaisija (mm)50
Lähtöaukko (mm)3.3
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala