RENTAL - Canon RF 28-70mm f/2 L USM -vuokralaite

SKU
RENTAL132965C005AA
119,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Canon RF 28-70mm f/2 L USM on L-sarjaan kuuluva erittäin valovoimainen ja laadukas zoom-objektiivi, jonka polttoväli soveltuu hyvin yleisimpiin kuvaustilanteisiin tuottaen yksityiskohtaisen lopputuloksen.

Sääsuojatussa RF 28-70/2 L USM -objektiivissa on kiinteä f/2 valovoima, joka tuottaa tyylikkään bokeh-efektin ja mahdollistaa kuvaamisen heikossakin valossa. Lisäksi objektiivissa on nopea, tarkka ja lähes äänetön USM-tarkennusmoottori.Lisätietoja
ObjektiivityyppiVakiozoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysCanon RF
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/2
Pienin aukkof/22
Lähin tarkennusetäisyys39 cm
Suurennussuhde0.18x
Linssirakenne19/13
Himmennin9
Suotimen halkaisija95 mm
SääsuojausKyllä
TarkennusmoottoriUltraäänimoottori
Mitat (Halkaisija x Pituus)103.8 x 139.8 mm
Paino1.43 kg
VäriMusta
Takuu24 kk
ObjektiivityyppiVakiozoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysCanon RF
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/2
Pienin aukkof/22
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala