RENTAL - Nikon Fieldscope Eyepiece MEP-30-60W -vuokralaite

SKU
RENTAL39BDB922WA
26,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Nikon MEP-30-60 zoom-okulaari on suunniteltu Monarch 82 ja 60 kaukoputkille tarjoten monipuolisen zoomausmahdollisuuden laajalla näkökentällä. Tämä 2-kertainen zoom-okulaari tarjoaa erittäin suuren optisen tehokkuuden, joka takaa tarkan ja selkeän näkymän. 


Yhteensopivuus Monarch 82 -kaukoputken kanssa mahdollistaa suurennuksen välillä 20-60x, kun taas Monarch 60 -kaukoputken kanssa suurennus on välillä 16-48x. Okulaarin pitkän silmäetäisyyden ansiosta se sopii erinomaisesti myös silmälasien käyttäjille, tarjoten mukavan ja vaivattoman katselukokemuksen kaikissa olosuhteissa.Lisätietoja
Takuu12 kk
Takuu12 kk
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala