RENTAL - Nikon Fieldscope Monarch 82ED-A -vuokralaite

SKU
RENTAL39BDA151WA
85,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Nikon Monarch 82ED-A -kaukoputki tarjoaa tarkan ja kuvan korkealla kontrastilla.

Tarkkailitpa lintuja tai luonnon kauneutta, erittäin pienen hajonnan ED-lasia sisältävä kehittynyt optinen apokromaattijärjestelmä vähentää värivirheitä tuottaen poikkeuksellisen selkeän näkökentän.

Optimoitu tarkennusjärjestelmä tarjoaa eri nopeuksia yhdellä tarkennusrenkaalla – hienosäätö etäisille kohteille ja karkeampi säätö lähellä oleville kohteille.

Nikon Monarch 82ED-A -kaukoputki on ihanteellinen ulkokäyttöön, koska se on vesitiivis ja huurtumaton. Se on vankka ja kestävä joka säässä.Lisätietoja
Objektiivin halkaisija (mm)82
Lähin tarkennusetäisyys (m)5.0
Mitat112 x 334 x 108 mm
Paino1640 g
Takuu5 vuotta
Objektiivin halkaisija (mm)82
Lähin tarkennusetäisyys (m)5.0
Mitat112 x 334 x 108 mm
Paino1640 g
Takuu5 vuotta
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala