RENTAL - Nikon Prostaff 1000 -vuokralaite

SKU
RENTAL39BKA151YA
10,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Nikon Prostaff 1000 on kevyt, kompakti ja laadukas laseretäisyysmittari, jonka kanssa olet valmis mihin tahansa.

Kompaktin ja kevyen laseretäisyysmittarin mittausalue on 5-910m ja siinä oleva kohteen esivalintajärjestelmä (Target Priority Switch System) mahdollistaa joustavan vaihtelun kahden eri mittaustilan välillä. Lähimmän kohteen valintatila mittaa etäisyyden lähimpään kohteeseen, ja etäisimmän kohteen valintatila näyttää etäisyyden kaukaisimpaan kohteeseen. Etäisyydet näkyvät välittömästi yhdellä painikkeen painalluksella metrin tarkkuudella.

Mittaus onnistuu yhdellä painalluksella ja jopa kahdeksan sekunnin pituinen jatkuva mittaus tuo vielä lisää valinnanvaraa. Laseretäisyysmittarissa on korkealaatuinen 6-kertaisella suurennuksella varustettu monikalvopäällystetty monokulaari, joka takaa kirkkaan ja selkeän näkymän.Lisätietoja
Suurennos6x
Lähtöaukko (mm)3.3
Silmäetäisyys (mm)16.7
Näkökenttä (Todellinen)6.0°
Mitat91 x 73 x 37 mm
Paino130 g
Takuu12 kk
Suurennos6x
Lähtöaukko (mm)3.3
Silmäetäisyys (mm)16.7
Näkökenttä (Todellinen)6.0°
Mitat91 x 73 x 37 mm
Paino130 g
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala