RENTAL - Panasonic Lumix S 24mm f/1.8 -vuokralaite

SKU
RENTAL229117436
50,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Panasonic Lumix S 24mm f/1.8 on kevyt ja kompakti laajakulmaobjektiivi, joka on suunniteltu vastaamaan nykypäivän kameroiden vaatimuksia kuvanlaadun ja terävyyden suhteen.

Nopean, tarkan ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen ansiosta mikään tilanne ei mene ohitse. Objektiivi soveltuu erinomaisesti myös videokuvaamiseen.

Lumix S 24mm objektiivi tarjoaa suuren f/1.8 valovoiman, joka tuottaa tyylikkään bokeh-efektin sekä mahdollistaa hämärässä kuvaamisen. Optiikan rakenne koostuu 12 linssielementistä 11 ryhmässä. Kolme asfääristä-, yksi ED- ja yksi UED-linssielementtiä vähentävät väripoikkeamia sekä heijastuksia.

Pöly- ja roiskesuojattu objektiivi soveltuu hyvin maisema-, arkkitehtuuri-, panoraama- sekä tapahtumakuvaamiseen. Objektiivi painaa vain 310g, jonka ansiosta se kulkee helposti kaikkialla mukana.

S 24mm f/1.8 objektiivissa on Leica L -kiinnitys ja siinä voidaan käyttää 67mm kierteellä varustettuja suotimia.Lisätietoja
ObjektiivityyppiLaajakulma
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysLeica L
Katselukulma84°
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/1.8
Pienin aukkof/16
Lähin tarkennusetäisyys24 cm
Suurennussuhde0.15x
Linssirakenne12/11
Himmennin9
Suotimen halkaisija67 mm
SääsuojausKyllä
Mitat (Halkaisija x Pituus)74 x 82 mm
Paino310 g
VäriMusta
Takuu24 kk
ObjektiivityyppiLaajakulma
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysLeica L
Katselukulma84°
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/1.8
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala