RENTAL - Zeiss Victory SF 8x42 T* LotuTec -vuokralaite

SKU
RENTAL655242230000000
139,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.ZEISSin 8x42 Victory SF T* -kiikarit on suunniteltu lintuharrastajille ja luonnonystäville tarjoten immersiivisen havainnointikokemuksen yhdistämällä poikkeuksellisen optiikan ja laajan kentänkeston kevyeen ja kestävään runkoon. Dispersiofluoridilinssit, täysin monikerroksinen optiikka ja vaihekorjatut prismat työskentelevät yhdessä luoden kuvia, jotka ovat selkeitä ja kirkkaita ilman vääristymiä koko näkökentän alueella. Värit toistetaan tarkasti suurella kontrastilla ja resoluutiolla. Kiikareiden leveä 64° näennäinen katselukulma tarjoaa laajat näkymät, kun taas poikkeuksellisen lyhyt 150 cm lähitarkennusetäisyys varmistaa, ettet menetä tärkeitä yksityiskohtia.


Optinen tarkkuus alkaa SCHOTT Ultra-FL -lisäalhaisen dispersiofluoridi (FL) -linssien kanssa, jotka lähes poistavat vääristymät ja kromaattisen aberraation samalla kun lisäävät kontrastia ja väritarkkuutta. Schmidt-Pechan -kattoprismat on päällystetty ZEISSin P* vaiheenkorjauspäällysteillä valonhäviön rajoittamiseksi ja väritarkkuuden sekä kontrastin lisäämiseksi. Kaikki optiikat ovat täysin monikerroksisia ZEISSin heijastuksenestopinnoitteilla (T*). Nämä vähentävät valon menetystä ja maksimoivat valonläpäisyn luoden kirkkaita ja selkeitä kuvia. Seitsemän linssin okulaarirakenne käyttää suuriläpäisykykyistä lasia ja kenttätasaimia korjaamaan sfäärivirheitä mahdollistaen tarkan tarkennuksen koko näkökentän alueella.


Tämä SF-versio Victory-kiikareista sisältää Smart Focus -järjestelmän. Toisin kuin perinteiset tarkennusrullat, jotka vaativat käyttäjän kääntämään nuppeja jopa 2,5 kertaa siirtyäkseen minimi- ja maksimietäisyyksien välillä, SF-järjestelmä vaatii vain 1,8 kierrosta. Tämä tarkoittaa nopeampaa ja helpompaa kohteiden vaihtoa ilman tarkennuksen tarkkuuden uhraamista. Kiikarit on suunniteltu ergonomisesti tasapainoon, mikä vähentää painon tunnetta kädessä ja käyttäjän väsymystä mukavan katselun varmistamiseksi pitkien havaintosessioiden aikana.


Runko on valmistettu kevyestä, kestävästä ja vahvasta magnesiumseoksesta. Kaksoissaranainen avorakenteinen suunnittelu tarjoaa suuremman pinnan otteelle samalla kun se vähentää kokonaispainoa entisestään. Optiset putket on täytetty typellä ja tiivistetty O-rengassekoituksella vedenpitävän ja huurtumattoman suorituskyvyn varmistamiseksi, antaen niille vedenpitävän arvosanan 400 mbarin paineelle.Lisätietoja
KuvanvakaajaEi
SääsuojausKyllä
Prisma TyyppiKattoprisma
Suurennos8x
Objektiivin halkaisija (mm)42
Lähtöaukko (mm)5.25
Silmäetäisyys (mm)18
Silmävälin säätöalue (mm)55 - 76
Diopterisäätö±4
Näkökenttä (Todellinen)
Näkökenttä (Näennäinen)64°
Näkökenttä 1000 metrissä148 m
Lähin tarkennusetäisyys (m)1.5
Mitat173 x 125 mm
Paino780 g
VäriMusta
Takuu10 vuotta
KuvanvakaajaEi
SääsuojausKyllä
Prisma TyyppiKattoprisma
Suurennos8x
Objektiivin halkaisija (mm)42
Lähtöaukko (mm)5.25
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala