RENTAL - Canon RF 16mm f/2.8 STM -vuokralaite

SKU
RENTAL135051C005
19,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Canon RF 16mm f/2.8 STM on kevyt, kompakti ja valovoimainen laajakulmaobjektiivi EOS R -sarjan järjestelmäkameroille.

Objektiivi sopii erinomaisesti arkkitehtuuri-, maisema- ja yleiskuvaamiseen, sekä sisällön tuottajille laajakulmaisuutensa ja keveytensä ansiosta.

RF 16mm f/2.8 STM objektiivissa on nopea, tarkka ja lähes äänetön automaattitarkennusmoottori, joka tekee tarkennuksen siirrot pehmeästi videoidessa. Canon EOS R3, EOS R5 ja EOS R6 -järjestelmäkameroiden sisäänrakennettuun kuvanvakautuksen (IBIS) kanssa kuvat pysyvät vakaana pidemmilläkin suljinajoilla.

Objektiivin lähin tarkennusetäisyys on 13cm ja se painaa ainoastaan 165 grammaa. Objektiiviin sopii 43mm kierteellä varustetut suotimet.Lisätietoja
ObjektiivityyppiLaajakulma
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysCanon RF
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/2.8
Pienin aukkof/22
Lähin tarkennusetäisyys13 cm
Suurennussuhde0.26x
Linssirakenne9/7
Himmennin7
Suotimen halkaisija43 mm
SääsuojausKyllä
TarkennusmoottoriSTM-askelmoottori
Myyntipaketin SisältöRF 16mm objektiivi, etu- ja takasuoja
Mitat (Halkaisija x Pituus)40.2 x 69.2 mm
Paino165 g
VäriMusta
Takuu24 kk
ObjektiivityyppiLaajakulma
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysCanon RF
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/2.8
Pienin aukkof/22
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala