RENTAL - Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM -vuokralaite

SKU
RENTAL135668C005
39,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM on edullinen laajakulmaobjektiivi Canonin EOS R –järjestelmänkameroille. Objektiivin polttoväli on hyvä maisema- ja tähtikuvaukseen sekä sisällöntuottajille.

RF 24mm f/1.8 Macro IS STM -objektiivissa on 5 aukon optinen kuvanvakain ja jopa 6,5 aukkoa kameramallien kanssa, joissa on oma kennon siirtoon perustuva kennovakautus (EOS R5, R6, R7).

Objektiivi on kiinteäpolttovälinen ja sen suuri f/1.8 valovoima mahdollistaa erittäin hämärässä kuvaamisen käsivaralta. Tämä kompakti ja kevyt objektiivi kulkee helposti mukana ja tuottaa teräviä kuvia. Videokuvauksessa kuvaajaa avustavat optisen kuvanvakaimen lisäksi täysin hiljainen ja sulava STM -autofocus -moottori.

Canonilla on edistyksellistä objektiiviteknologiaa tässäkin mallissa. RF 24mm f/1.8 Macro IS STM -objektiivia käytettäessä lyhin tarkennusetäisyys on vain 14cm. Objektiivilla saavutetaan tällöin 0,5 kertainen makrosuurennos kohteesta, mikä on epätavallista laajakulmaobjektiiveille.

Objektiivi painaa vain 270g ja esimerkiksi EOS RP:n kanssa yhteispaino jää reilusti alle kilon. Objektiiviin sopii 52mm kierteellä varustetut suotimet ja lisävarusteena on saatavilla EW-65B -vastavalosuoja.


Lisätietoja
ObjektiivityyppiLaajakulma
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysCanon RF
Katselukulma84°
KuvanvakaajaKyllä
Suurin aukkof/1.8
Pienin aukkof/22
Lähin tarkennusetäisyys14 cm
Suurennussuhde0.5x
Linssirakenne11/9
Himmennin9
Suotimen halkaisija52 mm
SääsuojausEi
TarkennusmoottoriSTM-askelmoottori
Mitat (Halkaisija x Pituus)74.4 x 63.1 mm
Paino270 g
VäriMusta
Takuu24 kk
ObjektiivityyppiLaajakulma
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysCanon RF
Katselukulma84°
KuvanvakaajaKyllä
Suurin aukkof/1.8
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala