RENTAL - Leica Summicron-SL 35mm f/2 ASPH. -vuokralaite

SKU
RENTAL24L11192
115,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Leica Summicron-SL 35mm f/2 ASPH. on monipuolisesti erilaisiin kuvaustilanteisiin soveltuva, erittäin kompakti ja kevyt objektiivi klassisella 35mm polttovälillä ja valovoimaisella f/2 aukolla Leica L -objektiivikiinnitystä käyttäville järjestelmäkameroille.

Poikkeuksellisen kevyen, vain 370 grammaa painavan objektiivin paino on lähes vain puolet verrannollisesta ja kalliimmasta APO Summicron-SL -objektiivista. Kevyestä painostaan huolimatta Summicron-SL 35mm f/2 ASPH. on optiselta rakenteeltaan erittäin laadukas, sisältäen 11 linssielementtiä 9 ryhmässä. Linssielementeistä kolmessa on asfäärinen pinta, ja kolme on valmistettu anomaalisen osittaisen hajonnan lasista. Linssielementtien erityiset optiset ominaisuudet kompensoivat tehokkaasti kromaattisia aberraatioita, ja varmistavat parhaan mahdollisen kuvanlaadun kevyessä ja kompaktissa kuoressa. Uusi lineaarinen suoravetotarkennusmoottori varmistaa nopean, sulavan ja erityisesti hiljaisen automaattitarkennuksen, mikä soveltuu täydellisesti myös videokuvaukseen.

Leica Summicron-SL 35mm f/2 ASPH. -objektiivin runko on Leicalle tyypillisesti metallia, ja se on kattavasti suojattu pölyltä ja vesiroiskeilta.Lisätietoja
ObjektiivityyppiLaajakulma
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysLeica L
Katselukulma63°
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/2
Pienin aukkof/22
Lähin tarkennusetäisyys24 cm
Linssirakenne11/9
Suotimen halkaisija67 mm
SääsuojausKyllä
Mitat (Halkaisija x Pituus)74.5 x 83 mm
Paino370 g
VäriMusta
Takuu12 kk
ObjektiivityyppiLaajakulma
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysLeica L
Katselukulma63°
KuvanvakaajaEi
Suurin aukkof/2
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala