RENTAL - Panasonic Lumix S Pro 70-200mm f/4 OIS -vuokralaite

SKU
RENTAL229111351
69,00 €

Rajala Rental -vuokralaite

Pyydäthän lisätietoja vuokralaitteen saatavuudesta, vuokra-ajoista tai erilaisista vuokrapaketeista osoitteesta yritysmyynti@rajalacamera.fi

Vuokralaitteilla ilmoitetut hinnat ovat vuorokausikohtaisia perushintoja. Yksittäisen vuokralaitteen hinta on kuitenkin vähintään 50€/vuorokausi. Viikon vuokra-ajasta veloitetaan neljän (4) vuorokauden vuokrahinta.

Vuokrahinnan lisäksi asiakas maksaa vuokravakuuden, joka on 30% laitteen myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 300€. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokralaitteiden palautuksen yhteydessä, mikäli laitteet ovat moitteettomassa kunnossa. Vakuudeksi hyväksytään luottokortti tai Rajala Pro Shop tiliasiakkuus.

Tutustu tarkemmin vuokrausehtoihin

Vuokratuotteiden lisäksi vuokraamme myös käytettyjä tuotteitamme.Panasonic Lumix S Pro 70-200mm f/4 OIS on laadukas telezoom-objektiivi, jossa on kiinteä f/4 valovoima sekä tehokas OIS-kuvanvakaaja.

Objektiivin polttoväli sopii erinomaisesti luonto- ja urheilukuvaamiseen. Objektiivi hyödyntää lineaarista tarkennusmoottoria sekä automaattitarkennuksen hallintaa 480fps nopeudella, joiden ansiosta nopeastikin liikkuvien kohteiden kuvaaminen onnistuu entistäkin helpommin ja tarkemmin - lähes äänettömästi. Objektiivin kuvanvakaajaa voidaan hyödyntää yhdessä kameran oman 5-akselisen kuvanvakaajan kanssa.

Objektiivin lähin tarkennusetäisyys on 92 cm. L-kiinnityksen objektiivi on pöly- ja roiskesuojattu, joten se soveltuu hankalempiinkin kuvausolosuhteisiin.

Objektiivi on yhteensopiva Panasonicin 1.4X- sekä 2X -telejatkeiden kanssa.Lisätietoja
ObjektiivityyppiTelezoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysLeica L
Katselukulma34° - 12°
KuvanvakaajaKyllä
Suurin aukkof/4
Pienin aukkof/22
Lähin tarkennusetäisyys92 cm
Suurennussuhde0.25x
Linssirakenne23/17
Himmennin9
Suotimen halkaisija77 mm
SääsuojausKyllä
Mitat (Halkaisija x Pituus)84 x 179 mm
Paino985 g
VäriMusta
Takuu24 kk
ObjektiivityyppiTelezoom
TarkennustapaAutomaattinen, Manuaalinen
ObjektiivikiinnitysLeica L
Katselukulma34° - 12°
KuvanvakaajaKyllä
Suurin aukkof/4
Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala