Muut kuvatarvikkeet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Rajala Pro Shopissa meillä on kameroita, objektiiveja ja muita kuvaustarvikkeita laajassa valikoimassa kaikissa hinnoissa. Tule meille tarvitessasi mitä tahansa kuvien tai videon tallentamiseen liittyvästä kalustosta ja voit olla varma, että löydät paljon, mistä valita.

Shoppaillessasi tarvikkeita, kuten objektiiveja, salamalaitteita ja muita kuvaustarvikkeita voit aina varmistaa täydellisen yhteensopivuuden ja täyden toimivuuden niin kauan, kun se kuuluu samaan tuotesarjaan. Kamerat ja objektiivit, esimerkiksi, tulevat usein useiden eri runkojen kanssa, jopa jos ne ovat samalta valmistajalta, mutta on aina olemassa tuotesarjanimi, esim. EF-M, joka erottaa ne.

Tuotteet, kuten heijastimet, pudotuskankaat, jalustat ja muut kuvaustarvikkeet tulevat usein kolmannen osapuolen valmistajilta, joten näille tuotteille ei ole harvinaista, että brändi on erilainen.

Jalustat ja kolmijalat esimerkiksi tekee usein Manfrotto, joka on tunnettu korkealaatuinen brändi kuvaustarvikkeille, mutta ei kameravalmistaja. Lastolite on toinen esimerkki valmistajasta joka on erikoistunut valotukseen, taustoihin, ja muihin studiotarvikkeisiin.

Kuvauskaluston ja muiden kuvaustarvikkeiden valitseminen voi olla uuvuttava tehtävä, sillä hämmentävä määrä valintoja on saatavilla. Jos sinulla on yhtään epäilyjä siitä, mitä ostaa tietylle tarpeelle tai jos sinulla on vaikeuksia löytää sitä, mitä tarvitset, pyydä meiltä apua.

Rajala Pro Shop on juuri sitä: ammattilaiskauppa kaikelle kuvaukseen liittyvälle. Tietäväinen henkilökuntamme omaa vuosien kokemuksen kameroiden ja muiden kuvaustarvikkeiden myynnistä ja auttaa sinua mielellään, mikä tahansa ongelmasi on.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala