Valokuva-albumit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Me kaikki otamme runsaan määrän kuvia nykypäivän kameroilla, mutta harvemmin katsomme niitä. Sen sijaan niillä on tapana kerätä pölyä kovalevyssä jossain syvällä tietokoneissamme. Valokuva-albumit tulostetuilla kuvilla on yksi tapa muuttaa tämä trendi ja katsoa valokuviasi vieläkin useammin!

Jos tulostat kuvasi ja keräät ne valokuva-albumeihin, todennäköisesti katsot niitä useammin. Katsot kuvia muistellaksesi asioita ja katsoaksesi niitä, et säilyttääksesi. Eikö olekin näin? Valokuva-albumi, joka on näytillä kotona, on myös loistava tapa jakaa muistosi kaikkien asuntosi vieraiden kanssa. Jos laitat elegantin valokuva-albumin kahvipöydälle, on se hyvä tapa kutsua vierailijasi osallistumaan perheesi historiaan ja muistoihin.

Rajala Pro Shop tarjoaa useita miellyttävän näköisiä valokuva-albumeita, joista voit valita. Valikoimassa on monia värejä ja tyylejä, joten valitse sellainen joka sopii makusi kanssa ja sulautuu hyvin asuntosi muun sisustuksen kanssa. Niissä voidaan säilyttää runsas määrä valokuvia, joten ne todella ovat rahansa arvoisia ja kutsuvat sinut katsomaan valokuvia vieläkin useammin.

Erityisen valokuva-albumin tekeminen tiettyjen tilaisuuksien, kuten ison juhlan, hään tai syntymäpäivän, muistamiseksi on myös todella hauskaa. Fyysisellä avattavalla valokuva-albumilla voit katsoa valokuvia ja käydä ne läpi sekä keskustella tilaisuudesta perheesi ja ystäviesi kanssa. Tämä tekee muistosta vieläkin elävämmän.

Toinen loistava idea on koota valokuva-albumi jokaiselle lapsellesi. Useimmat lapset pitävät kovasti omien kuvien katselusta ajalta, kun he olivat pienempiä, ja tekemällä albumin, lapsi seuraa myös omaa kehitystään kasvaessaan ja kehittyessään ajan mittaan. Valokuvat auttavat myös lapsia muistamaan asioita, joita olette tehneet yhdessä, jonka ansiosta luotte vahvempia perhesiteitä.

Valokuva-albumin omistaminen, jossa on runsaasti iloisia kuvia, on loistava tapa virkistää mieltäsi, kun olet hieman alakuloinen. Parantaaksesi mielialaasi, avaa valokuva-albumi, katso kuvia ja muista silloin kokemasi onnellisuus.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala