Valokuvakehykset

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'clubprice_banner.value')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.price')}}
  {{getFormattedData(product, 'cashback_banner.label')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Rajala Pro Shop tarjoaa sinulle laajan valikoiman erilaisia valokuvakehyksiä kaikille kuvillesi. Pidämme valikoimissamme kehyksiä useissa erilaisissa muodoissa ja tyyleissä. Meiltä löydät juuri sopivat valokuvakehykset jotta saat kehystettyä ne kauniit muistot, jotka olet vanginnut kameran takaa.

Älä anna niiden kaikkien upeiden kuvien joita olet onnistunut eri tilanteissa tallentamaan, maata tyhjän panttina kovalevylläsi. Tulosta ne sen sijaan paperille ja hanki niille sopivat valokuvakehykset. Ripusta seinillesi kauniita kuvia, tai ihania kuvia ystävistäsi ja perheestäsi. Näin asuntosi tuntuu enemmän kodilta, jossa voi tuntea olevansa tervetullut.

Ihmiset ottavat paljon valokuvia, jotta elämän tärkeät hetket tulisivat tallennettua. Tietysti nämä hetket halutaan myös jakaa muiden ihmisten kanssa. Kehystetty valokuva on hieno lahja merkkipäiviin, kuten syntymäpäivinä tai vaikkapa joululahjaksi. Isoäidit rakastavat erityisesti sitä jos saavat lahjaksi kuvia lapsenlapsistaan. Ystävä joka täyttää 50 vuotta, ilahtuu varmasti kokoelmasta hienoja ja hulvattomia kuvia. Kauniisti kehystetyt kuvat ovat hieno ja persoonallinen lahja.

Kun aiot ripustaa kuvia seinillesi, sinun kannattaa pitää muutamia seikkoja mielessäsi. Jotta kuvista syntyisi yhtenäinen ja hyvin harkittu kokonaisuus, sinun kannattaa valita valokuvakehykset tai kuvat joissa on jokin yhteinen teema.

Jos haluat saada aikaan täsmällisen ja suunnitelmallisen näköisen kokonaisuuden, valokuvakehykset voivat esimerkiksi olla kaikki keskenään samanlaisia. Voit valita sinulle mieluisen muodon, mutta sinun tulisi käyttää samaa kehystä kaikissa kuvissa.

Saat kuvilla aikaan hieman rennomman vaikutelman kun käytät keskenään saman värisiä, mutta muodoiltaan vaihtelevia valokuvakehyksiä. Tai valitse saman muotoiset mutta keskenään eri väriset valokuvakehykset.

Voit tietenkin myös valikoida ja yhdistellä valokuvakehyksiä juuri niin kuin sinusta tuntuu parhaalta, ja antaa teeman muodostua kuvien sisällöstä itsestään. Voit esimerkiksi käyttää pelkästään mustavalkoisia kuvia, tai kuvia jotka käsittelevät samaa maisemaa tai esinettä.

Copyright © 2019 Osakeyhtiö Osk. Rajala